IRC-Galleria

lalalalaa haloo!!!!Lauantai 28.06.2008 07:35

Miks kukaan ei oo mun kaa meses ? :'(

Elossa ollaan viela toistaseks. Alkaa vaan vituttaa tama maaseudun katteleminen, se New York ois ollu ehka kuitenki parempi paikka. Toissapaivana kaytiin Amish-lahkon kylassa, jos joku tietaa millanen lahko se on nii hyva, mutta livena ne naytti kylla karuilta. En usko etta niilta lapsilta on paljoa mielipiteita kysytty mihin on syntyny. Ihan mielenkiintosta oli kylla vahan nahda niitten meininkeja ja kaytiin jossain niiden pitamassa myymalassa. Niitten myymaloissa oli kaasulamput!

Eilen kaytiin kalastamassa ja sain kalan ja kilpikonnan. Tosin molemmat paastin takasin jarveen ja se kilpikonna oli vahinko.

Tanaan aamulla herasin ja menin tapani mukaan datailemaan, kunnes hostmama tulee hirveella kiireella pyytamaan mua mukaan kaupunkiin, jotta keretaan saada kaupungin ainoat wiiFitit. Tosiaan ikaahan talla mammalla oli 71wee ja ollaan tassa taa aika minka oon olu niin puhuttu vain tulvista ja wiifitista. No onpahan ainakin jotain kotia vietavaa.. Tassa oon siis pari paivaa pelaillu nintendoo ja tanaan tuota wiifitia, on kylla aika raskasta jopa tallaselle mun kaltaselle kuntoilijalle. Joten teille rakkaille rapajuopoille sinne suomeen en suosittele muuta kun pleikkaria.

Jotakin varmaan kiinnostaa. Piti vaan nayttaa silta, etta kirjotan sahkopostia kun toi hostmama tulostelee tossa takana. Etta heippahei ja hellat tunteet, lahden katsomaan nyt ehka kymmenen elokuvan taalla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.