IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.07.2008 09:20

HHEHEHEE

Sunnuntaina tulin uuteen perheeseen, vahan suunnitelman etuajassa, oikeesti piti perhetta vaihtaa vastanyt tassa keskiviikkona. En nyt tiia miten tahan uuteen perheeseen oikeen suhtautuis.. Siis taa on tallanen tosi kiva ja erilainen, mut se toivomani suurkaupunki ei kylla tassakaan tapauksessa oikeen totetunut, taal kylas on yhteesa joku 70 asukasta ja taa on oikeesti nii pieni. Naa kaikki talot on tas kylas yhes kasas ja taa koko alue on ehka oikeesti jonku hehtaarin kokonen. Sunnuntaina me kaveltii taa kyla ympari ja siina meni varmaa joku 10minuuttia.

Ja tahan perheeseen kun itse mennaan, tahan perheeseen kuuluu joku 16 henkee, lapsia tassa on joku 14, mutta osa muuttanu jo pois ja taytyy sanoo et meno on taal kovempi ku haukirockis. Taa aiti arjyy taal naille ja lapset vaa riehuu, mut taal on joku 6 tallasta 4-8 vuotiasta ja naa kaikki on tosi herttasia. Ton nuorimmaisen pojan voisin ottaa vaikka kotia kasvamaan! Ja toinen asia tas perhees on se, etta mun kielitaitoon ei oikeen osata suhtautua :D Eilen taa aiti ja isa ja lapsen poikaystava rupes laskemaan kuinka monta sanaa osaan englantia ja oli taas niin hauskaa.. Ja taa aiti ei oikeen pida siita, kun se eka selittaa mulle hirveen pitkasti jonku jutun ja hymyilen sille sitten ja sanon jotain et "ooh yees".. sit se vahan ajan paasta kysyy et ymmarsinko mita se sano, ni vastaan et nou :DD Se sanoo, et musta tulee mieleen ihan thaimaalaiset :< julmaa.

Ja siita sunnuntain kirkosta, meno oli kyl oikeesti ku jostain elokuvasta. Siel porukka vaan tanssi ja laulo ja taputti ja tanssi ja ja.. Oli kova meininki.

Tanaan kaytiin uimassa: tan perheen 15vuotiaan tyton kanssa, kolmen pojan kanssa, sitten isosiskon poikaystavan ja Elisabethin. Vaikka me ei ymmareta sen isosiskon poikaystavan kaa toisiamme ni meil on silti hauskaa, ehka se on vaan samalla aaltopituudella mun huumorin kanssa. Sen kaa on ihan sama, se kyselee multa jotain ja vastaan ihan randomilla jees tai nou ja sitte se kysyy et ymmarsinko, ni enn. Ihan yliarvostettua. Mut oli kyl kiva kayda uimas, seki paikka oli ku mistaskin saippuasarjasta, siel oli just sellaset uimavalvojatki. Oi vahan ne oli kommeita!

Mut taidan pikkuhiljaa lahtea nukkumaan. Jos tanaan menis ihan ajoissa, ni ei tarviis kuunnella tuon aitin kehuja ku herataan niin myohaan. Hyvaa yota!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.