IRC-Galleria

jannisusanna

jannisusanna

- i do it all for love

RAMaanantai 01.12.2008 13:06

Oletko jo kuullut siitä? Sinun pitäisi olla. Koulun käytävillä kantautuu epäuskoinen supatus ja työpaikkaruokalassa äimistellään. Ei voi olla totta! Bändin debyyttialbumi julkaistaan vasta alkuvuodesta 2009, mutta me valveutuneimmat tiedämme jo, mistä on kysymys.

RA, kolmen nuoren jannun kokoonpanolla jylläävä ryhmä Helsingistä työntää tossua sen oven väliin, jonka takana monen monituista tuplasti heidän ikäistään muusikkoa vain kolkuttelee. ..Tai oikeastaan, nämä pojat ovat jo pohkeen mitan verran sisällä! http://www.myspace.com/metalra

Nyt sinulla on mahdollisuus olla yksi bändin tukipilareista, sillä RA:n Street team kokoaa vahvaa armeijaa tämän faaraometallia taituroivan poppoon taustatueksi ja sanan saattajaksi.

Street team on fanien vapaaehtoista toimintaa bändin hyväksi. Toiminnan tarkoitus on saattaa bändi kohti mainetta sekä kunniaa, ja toisaalta tuoda aktiivisille faneille fan clubia vastaavaa toimintaa; speciaali tietoa bändistä, sekä erilaisia mukavia bändiaiheisia palkintoja. Me täällä street teamissa pidämme huolta siitä, että bändistä tullaan kuulemaan vielä pitkään; lähetämme keikkatoiveita, julistetoiveita, äänestämme bändiä radiokanaville, sekä paljon paljon muuta!

Etsimme reippaita, aktiivisia sekä oma-alotteisia street team jäseniä tarkoituksenamme luoda hyvän yhteishengen omaava fanijoukko bändiä tukemaan ja pitämään hauskaa!

Kiinnostuitko? Jos tunnet olevasi yksi meistä, ilmoittaudu osoitteessa: rastreetteam@hotmail.com
liitäthän mukaan seuraavat tiedot (tietoja EI luovuteta eteenpäin):
-etu- ja sukunimesi
-asuinpaikkakuntasi
-syntymävuotesi
-onko sinulla aiempaa kokemusta street team toiminnasta (ei missään nimessä tarvitse olla aiempaa kokemusta)
-miksi haluat liittyä mukaan


Jos jokin jäi askarruttamaan, mitä tahansa aiheeseen liittyvää voi kysyä yllämainitusta sähköpostiosoitteesta. Osa teistä on todella nuoria, suosittelen, että ennen liittymistänne näytätte tämän ilmoituksen vanhemmillenne, ja keskustelette yhdessä asiasta. Vastailen mielelläni myös vanhempienne kysymyksiin aiheesta.

Terveisin,
Janni / RA street team

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.