IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 20:12

LUE ENSIN OHJE:


Eli täytä ensin jokaisen kohdan (21kpl) perään jokin mitä pyydetään. Älä lue alla olevaa kertomusta vielä. Kun olet laittanut jokaisen peräänn jonkin sanan, siirry vasta sitten täyttämään alla olevaa "tarinaa". Siirrä sitten numeroituihin kohtiin alussa laittamasi sanat. (voit taivuttaa niitä)

1. jokin numero yli sadan - 1000 väliltä: 600
2. jokin paikka: turku
3. verbi: juosta
4. asia/esine: kännykkä
5. numero 20>: 10
6. verbi: ajaa
7. adjektiivi: musta
8. miesjulkkis: eminem
9. adjektiivi: pyöreä
10. ruumiinosa: selkä
11. ruumiinosa: maha
12. esine/asia monikossa:lasit
13. adjektiivi: ruskea
14. adjektiivi: pieni
15. adjektiivi: vaalea
16. adjektiivi: sininen
17. adjektiivi: märkä
18. adjektiivi: hauska
19. adjektiivi: iso
20. jokin juhla: joulu
21. nimi/asia/esine: kello

TARINA (lue vasta kun olet täyttänyt yllä olevan kohdan)

Olen 1. ____ cm pitkä tyttö 2. ______:sta/stä. Pidän 3. _____, mutta tällähetkellä en voi harrastaa sitä, sillä minulla on ylipainoa. Painan 4. _____ päässä 5. ___ kiloa, mutta se ei minua haittaa. Toisaalta olisi kuitenkin kivaa päästä hieman 6. _______, mutta minkäs painolleen mahtaa.

Tykkään 7.______ miehistä ja olen ihastunut 8. _______. Hän on vain niin karismaattinen ja 9. _____, että en voi pitää 10. ______ irti hänestä. AH, kun pääsisin edes koskemaan hänen 11. _____!

Kolmas suuri intohimoni harrastukseni ja miesten lisäksi ovat 12. _____. Tästä intohimosta en tule koskaan luopumaan, vaikka 13. ______ 14. _____ ja 15. _____ puolisoni niin määräisi.

Haluan vielä lähettää 16. _____ terveisiä teille 17.______ galleria riippuvaisille ja toivotan samalla teille 18. ______ ja 19.______ 20. _______.

<3: 21. ______

Olen 600 cm pitkä tyttö turusta. Pidän juoksemisesta, mutta tällähetkellä en voi harrastaa sitä, sillä minulla on ylipainoa. Painan kännykkä päässä 10 kiloa, mutta se ei minua haittaa. Toisaalta olisi kuitenkin kivaa päästä hieman ajaa, mutta minkäs painolleen mahtaa.
Tykkään mustista miehistä ja olen ihastunut eminemiin. Hän on vain niin karismaattinen ja pyöreä, että en voi pitää selkää irti hänestä. AH, kun pääsisin edes koskemaan hänen mahaansa!
Kolmas suuri intohimoni harrastukseni ja miesten lisäksi ovat lasit. Tästä intohimosta en tule koskaan luopumaan, vaikka ruskea pieni ja vaalea puolisoni niin määräisi.
Haluan vielä lähettää sininisiä terveisiä teille märkä galleria riippuvaisille ja toivotan samalla teille hauskaa ja isoa joulua.
<3: kello

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.