IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 24.09.2010 14:44

Mario on lihava ja viiksekäs italialainen kommunistiputkimies, joka näyttää erehdyttävästi Stalinilta. Mario syntyi Neuvostoliitossa osana propagandaprojektia Italian muuttamiseksi kommunistiseksi. Mario pukeutuu kommunismiaatteen viitoittamana punaiseen hattuun ja paitaan. Mariolla on veli nimeltä Luigi, joka on, toisin kuin Mario, pitkä ja laiha ja pukeutuu mielellään tämän arvoja kuvastavaan, vihreään paitaan. Marioon ja Luigiin viitataan yleensä nimellä "Mario bros.", eli heidän sukunimensä on Mario. Näin ollen Marion koko nimi on "Mario Mario" ja Luigin "Luigi Ma Luigi luotiin alunperin Marion vastapariksi, jonka Mario sosialistisen edistyksen voimalla aina nujersi pelin/jakson lopussa. Alkuvaiheissaan Luigi oli tosin väriä lukuunottamatta täysin identtinen Marion kanssa. Kylmän sodan keskivaiheilla tapahtuneen liennytyskauden aikana Neuvostoliiton johto päätti kuitenkin "höllentää nuoraa", joka puolestaan johti Luigin seksuaaliseen vapautumiseen ruuminrakenteen muutokseen. Uusien arvojen astuttua Kremlin suosioon Marion ja Luigin myös nähtiin liittoutuvan kapitalistista Wariota vastaan.

Marion rankasti vihjailtu tyttöystävä Peach (Prinsessa Persikka) on pelien antaman kuvan mukaan varomaton. Jos hän ei olisi varomaton, häntä ei kaapattaisi vähän väliä. Peach tykkää kaikkien tyttöjen tavoin pinkistä ja prinsessaleikeistä

Mario-pelien pelaaminen on vaarallista. Jokainen, joka pelaa Mariota, muuttuu ajan kuluessa hulluksi kärpässieneksi, jolla on silmät. Pian alkaa myös viiksien kasvaminen, joka saattaakin alkupuolella miellyttää. Tätä kutsutaan Marion syndroomaksi. Jos syndroomaa ei hoideta, niin syndrooman uhri saa raivokohtauksia ja lopulta pomppii kaikkien päältä, saaden mahdollisesti paljon tuhoa aikaan niin itselleen kuin ympäristölleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.