IRC-Galleria

jarru-

jarru-

colourflow in mind

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -
4. 7. 2007

Copenhagen

Taustalla intialainen popomusa, vieressä Roskildeen menossa olevia nuoria tyttöjä ja halli täynnä ihmisiä. Päivällä tsekattiin lisää Christiania, vuokrattiin pyörätki. Huomenna bussilla kohti Berliiniä. Saa nähä mitä Saksa meille tarjoaa. Reissu ollut tähän mennessä hyvin opettavainen, uskomaton kokemus. Kuitenkin kaikki on mennyt kuin itsestään. Välillä menee päin helvettiä, mutta hetken päästä kaikki tuntuukin hyvältä. Aika kuluu reissulla aivan eri tavalla! Eli hitaammin...

- jarru

7. 7. 2007

Tegelin lentokentällä.
Sluibataan käytävällä ja ohikulkevat pukumiset antaa välillä pahaa silmää. Eilisillan REUB oli epäonnistunut ihmispaljouden vuoksi. 16h päästä lähtee lento Helsinkiin. Ei tullut keskieurooppalaista rasiaa :(.

- lurjus

9. 7. 2007

Kotona taas. Juna oli myöhässä joten olin Oulussa vasta kahdelta yöllä. Ja matka jatkui; avaimet oli tyrnävällä. Eikun soittelemaan yöpaikkaa :)

Kyllä nyt peseytymisen jälkeen maistuu ruisleipä ja maito. Olli jäi Helsinkiin kaveria morottaan, ite tulin junalla laiskana ja ikävöissään. Hullu mise aiko vielä liftata takas Helsinki-Oulu!

- jarru

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.