IRC-Galleria

jasminxns

jasminxns

so fucking proud of these days

Seitsemäs taivas ? Addicted toTiistai 03.04.2007 21:10

1. musiikki - sitä on pakko kuunnella aina kun on mahollista, oon vähän skruudap ku mp3-soitin meni just paskaks, nyt pitäis hommaa uus mahdpian. Musiikki on vähän niinku toinen maailma ja.. no, emmätiiä miks se on nii ihanaa mut silti, addiktio.

2. Pepsi Max - tuun ihan saatanan pahalle tuulelle jos en voi juoda mitää hiilihapollist kofeiinipitost juomaa, ja kittaan tätä varmaa twenifoorseven ja mutsiiki vituttaa ku ollaa kaks truu pepsimaksholistii. Mutku ei pärjää.

3. homoporno/rpg/SRJDyms - ei vaan pärjää ilman, ihme et tää on kolmosena 8"D Mut joo, mietin niitä twenifoorseven ja ne on kans jonkulaine pakokeino ja kaikkee ja ne on ihania. Joo. Ei tarvii enempää perustelui <3

4. tietyt ihmiset - en mä oo ikinä ajatellu et mul ois kunnon kavereita, mut tietyt ihmiset saa mut ain hymyileenauraa ja niiden kans on kiva olla. Nii.

5. hiusten värjääminen - oikeesti, ain välil kelaan et "Nyt en saleen värjää ja pidän normivärin!", mut sit taas himoon. Ihan sama hiusten leikkaamisen kans, oon aika rebel. Nytki haluisin pinkin tucan takas vaik värjäsin just punaseks. Tai tällaseks tyhmäks.

6. mun pakistaniegyptiläishuivimikälie - nii just. Oikeesti, tunnen oloni ihan saatanan alastomaks niinku julkisil paikoil jos mul ei oo sitä. Siihen tuli tänää maalitahra, tartteisin muutenki uuden. Mut oikeesti. Sen taakse voi ain piiloutuu ja se on lämmin. <3

7. miettiminen - vittu haluisin päästä tästä tavasta eroon, tai sit opetella miettii ain tietyis tilanteis!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.