IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 04.12.2006 10:25

voi vitsi musta on tullu kauhee juoppp. kaikki sun syytä tiia.! ;D tiistainaki pitäis mennä juomaan ku tiia ja hane pakottaa. ;< alkais muuten itteä vituttaa jos itellä ei oo juomia, kun ne juo.

viikonloppu meni ihan sekasisilleenperustipillusti. autolla ajeltii vähän millon missäkin. meillä oli perjantaina tiian kanssa 0,7 puoleksi käytii pyhäjoella ja sit mentii ollinsaareen alieulle ja williamille. ainii. niko tuli käymää tiialla ja se yritti tanssii salsaa ja sitte tapeltiinki jo hirveesti tiian kanssa. sitte lähtiin meneen. ja niko lähti. ja tiia tuli meijän luo autolle. ja sitte oltiin taas tiian kanssa sovussa. mentiin pizzalle. ja olin joskus puol viiden aikaa aamusta kotona.

lauantai. aarr. noo. menin alieulle ja williamille. ja sit tiia tuli sinne myöhemmin käytyään vihannissa. ryypättii ja jotain muuta tehtii.
lähettii tiian kanssa hanen ja näitten kanssa pizzalle. sovittii alieun ja williamin kanssa että nähdään sitten yöllä myöhemmin bluukkarin edessä.
nähtii joskus kolmen aikaa bluukkarin edessä ja lähettii jatkoille ja siellä sit tuliki oltua koko yö, kunnes tuntu siltä, että kohta mää sammun. ja sanoin alieulle, että "alieu, i have to go now. i have to go" sitte lähtii ihan päissääni alieun kanssa pois sieltä. se suunnisti kotiin ja minä suunnistin kotiin. sitte ku olin koti/mummon ovella huomasin, että oon hukannu avaimeni ( I LOST MY KEYS!;''< ) ja jouduin herättään mummon. se ei oikeen tykänny ku kello oli vähän päälle seittemän aamulla. ;D
olisin viä alkanu kattoo lastenohjelmia, mut eise antanu. oo shit.
aa niin ku oltiin tiian kanssa siellä pizzalla niin niko tuli sinne jonku pelireissun jälkeen ja se oli ihan päissää eikä sille voinu ku nauraa. ;DDd se yritti syyä sitä pizzaa ja puolet aina tippu suupielestä alas syliin tai lautaselle. (y) <-- näyttää kyllä ihan naisen lantiolta.

nukun lauantaina vähän aikaa hanen sängyssä.<3 se on ;) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.