IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kauhee akka.Perjantai 29.04.2011 07:56

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oon unohtanu kertoa jotain niinkin mitätöntä (teille lukijoille siis. jos sellasiakin on) että robertin palveli töissä kahta suomalaisnaista tässä viikko ennen mun spring breakia! se on vihdoinki alkanu tunnistaan suomenkieltä kun se kuulee sitä :D se sitte alko keskustelemaan niitten kans ja kerto että sillä on suomalainen tyttöystävä.

viikkoa myöhemmin toinen niistä naisista palas ralph'sin delille ja toi robertille kassin suomalaisia lehtiä että se ois välittäny ne eteenpäin mulle :D vähänkö kiltti täti.

ne oli kyllä vähä sellasia naistenlehtiä ja itsehän en oikeen harrasta näitä naistenlehtiä mutta nyt kun oon niitä vähän selaillu niin musta on oikeestaan ihan kiva lueskella niitä sohvalla :D suomalaiset naistenlehdet on mun mielestä vähemmän hysteerisiä kun amerikkalaiset. mun mielestä ne amerikkalaiset otsikot jotenki huutaa päin naamaa kun taas näissä suomalaisissa on jotenki sellanen rento meininki. en tiiä. jotenki vaan tuli sellanen hyvä ja rauhallinen olo niitten lukemisesta :D eli toisin sanoen mulla on joku sisäinen keski-ikäinen nainen .______________________________.

t. jenny 40 v.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.