IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

three chords and a fuck you.Keskiviikko 29.06.2011 02:02

näin kyllä aika erikoista unta. ja tiedän ettei ketään kiinnosta unet (unien kertominen on vähä sellanen filler keskusteluissa, niinkun säät sun muut sellaset small talk-jutut) enkä niistä yleensä kerro ellei ne oo jättäny jonkunlaista impressionia jälkeensä.

tämä uni kerto jessicasta joka oli nyt kokkolassa asuessaan, as a result from her new friends, alkanu jonkun sortin saatanan palvojaks tms. se oli aika random. sain jessicalta lahjaks jonku ihme kankaanpalasen mihin laitettiin neuloja ja ne laitettiin siihen jostain rituaalisesta syystä. ja sit seurailin jessican päivää niinkun joku kiinnostuksesta kuolaava dokumentintekijä ja sit päivän päätteeks minä ja meidän edesmennyt täti (erikoista että se oli mukana tässä unessa, koska en melkeen ikinä näe unia siitä) pidettin joku intervention itkevälle jessicalle joka lupas parantaa tapansa. kuulemma nämä aktiviteetit oli seuraksia sen masennuksesta ja yhtäkkiä tiesin mikä auttais jne ja se lupas tehä kaikki ne jutut. erikoista. enkä muista yhtään mitään muita unia mitä oisin nähny, ja on a good night, niitä on ainaki 4 mitä muistan.



robert nukku pommiin tänään, ja musta tuntuu siltä että se haluaa nukkua päiväunet kun se tulee kotiin. mun pitäis pestä pyykkiä tänään. eiköhän se onnistu. ja käydä kaupassa mahdollisesti. robert osti eilen charleston chew-karkkia ja söi kaikki ja nyt tuo laatikko on tässä mun vieressä ja se tuoksuu niin hyvälle että aattelin ehkä ostaa itelleni kans laatikollisen niitä.



eilen kun käveltiin in-n-outista (sea worldin jälkeen) old towniin oottaan trolley'a, lauleskeltiin robertin kans emobiisejä from our past. siinä listalla oli mm. saves the day'ta ja jimmy eat worldia :DD oli erittäin viihdyttävää. BECAUSE I'M THROUGH BEING COOOOOOOOOL AND HE KEEPS TELLING EVERYONE ABOUT MEEE. nå jåå.



en nyt muista mitä muuta oisin halunnu oikeesti kirjotella siitä sea world-retkestä. mutta kivaa oli! koko päivä oli ihan kiva. sea world, in-n-out ja sit hyvää seuraa elevenissä. rotskutki sai olla edes vähän aikaa ulkona häkistä, koska nostin ne meidän kirjahyllyyn. ne kun viihtyy siellä ja laitoin niille pedin sinne. garbo tykkää :D


ja nixonin ruvet on paraantunu! jee! aattelinki että kyllä ne siitä pikkuhiljaa varmaan paranee, ei ne nyt yhen viikon jälkeen voi heti paraantua.

että sellasta. yhyy ku ei oo puhtaita alusvaatteita. ei edes robertin vara alusvaatteita. stringit on aika 2004.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.