IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 25.07.2011 07:57

he va he!
harry potter on nyt sitten nähty.
tykkäsin.


ja höh. kun oon niin hyvä_kaveri87 niin meni mun 50 senttiä ja nyt ei ookkaan varaa pestä pyykkiä .___. toisaalta, oisin tarvinu vielä 25 senttiä lisää, joten ei kait siinä mitään. tai 75 oikeastaan, ja se ois varmasti ollu helpompi raapia jostain kun se 1.75 mikä nyt puuttuu .___. no, ei voi mitään. jospa robert tois kolikoita tänään niin voisin pestä huomenna pyykkerssöniä.


naapurit oli ulkona nätin kissan kans. oon sen kissan nähny aikasemminkin tossa niitten kans, joten kysyin oliko ne ottanu kissan. sanovat että ne kuulemma vaan on kissavahteina pari viikkoa. en tiedä onko ne oikeesti vaan oliko se enemmänki sellanen meillä-ei-oikeesti-saa-olla-lemmikkejä-valhe. kun näissä asunnoissa ei sais olla lemmikkejä, mutta aika harvat näyttäis kuuntelevan sitä sääntöä. luisille ja perlalla on koira, billin tytöllä, joka käy siellä joka toinen viikko, on koira ja meillä on nuo rottuudet. tosin rotat ei varmaan haittaa niin paljo, landlordi saa mielellään kuvitella että ne on aina häkissä. totuus tulee tietenki esille sit jos joskus muutetaan tästä ja se näkee miten repaleiset nuo kulmat on, mutta se on sitten sen ajan murhe :D


täällä sisällä on ihan älyttömän stuffy vaikkei ulkona oo edes kuuma tänään. erikoista. täällä sisällä on sellanen ilma, että jos ulkona ois näin stuffy niin vois odotella ukkosta.


jjjjjjjjjaaa. no nyt ainaki kerkeen tiskata ja sellasta. ja leikkiä rottienki kans pitkään. se tiskaushommahan on vähän sellanen että sitä joko jaksaa tai ei. vi får se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.