IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hodspSunnuntai 21.08.2011 04:58

päivittelin tässä vähän plokia jos ketään kiinnostaa.
aiheena tällä kertaa on jännittävät aineet.
ja se että tänä iltana alia näyttelee pitkä ja ruma mies.

ai niin, aladdin tuli muuten tv:stä viime viikolla. rottien kanssa katottiin se. vähä niinkun sillon kun beauty and the beast tuli tv:stä. tosin rotat ei kattonu tv:tä. ne ei oikeen osaa istua paikoillaan muuta kun meidän kirjahyllyssä.

tosin garbo tykkäs ratatouille'sta. se tykkäs siitä niin paljo että se päätti loikata robertin olkapäältä suoraan tv:tä kohti.

blippersson bloppersson.

ylihuomenna alkaa koulu. mulla on extremely high expectations tälle tanssikurssille! oletan että mun hyvä maha tulee takas ja että löydän jonkulaisen motivaation tupakan polton lopettamiselle. mutta jos ei tuu hyvä maha ja rööki maistuu edelleen sen jälkeen, niin ei sekään haittaa. pääsinpähän edes vähän liikkumaan, for once. toivottavasti se on edes kivaa. en oo kertaakaan ottanu liikunnankursseja grossmontilla, joten en voi oikeen sanoa tähän mitään. tunnen pari tyyppiä ketkä on ottanu tanssikursseja siellä, mutta ne oli kaikki balettikurssilla, ja yks niistä oli jazzkurssilla. mutta kyllä ne kaikki muistaakseni tykkäs kursseistaan. it is what you make it be. vai onkohan se vaan it is what you make it? ihan sama. taitaa viesti mennä perille jokatapauksessa.

nyt taidan hakea itelleni burriton ja löhöillä sohvalla vähän.
otin pari bisseä eilen siinä toivossa että paska lentäis tänään. no eipä oo lentäny yhtään kenenkään paska. jospa tämä burrito vähän rasvais noita piippuja :P ja jos ei niin robert lupas tuoda helpotusta.
ei kauheasti kiinnosta vaappua persekipujen kera ensimmäisenä koulupäivänä.


tykkään olla tällanen tmi-ihminen. koskaan ei voi antaa liikaa infoa ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.