IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

animals! run!Tiistai 30.08.2011 05:43

gaaaahhh.
menipä ihan vitun vaikeeks ku mikään soitin ei halua näyttää tätä toista formaattia salkkareista. onneks oli toinen linkki sentään. katotaan et jos tää toinen näkyis -____-


ja tukkaongelmia taas. en nyt enää tiiäkkään että minkä väriseks värjään. tiedän sen verran että haluan värjätä ne jonkun muun väriseks välillä, ja ostin blondausmateriaaliaki ja silver shampoota että saan oranssit kohdat kuriin (tuskinpa onnistuu, mutta aina voi kokeilla!)
enkä oikeen keksi mitään että millä värjäisin. oisin halunnu kirkkaan oranssit, kun mulla ei oo sellasia vielä ollu, mutta niillä ei ollu oranssia. tai oli, mutta se oli joku toinen merkki ja näytti huonolta. en viittiny sit kokeilla sitä. ja kun niitten sivulla ei mainittu tuota merkkiä ollenkaan, niin sieltä ei sitten päässyt lukemaan mitä asiakkaat oli mieltä tästä hiusväristä. sehän tietysti auttaa vähän kun lukee muitten kokemuksia jne. punanehan on aina ihan kiva, mutta se on aika kulutettu väri. mulla on ollu punasta moneen kertaan. vihree ei kiinnosta yhtään, mulla on edelleen se bubble gum pink unelmana, mutten tuu saamaan sellasta väriä viikonloppuun mennessä. siihen menee vähän enemmän effort :P sininen vois kans olla ihan kiva...en tiiä. blääää.

miks mun pitää aina tehä ihan helpoista ja ei-minkäänlaisista-asioista niin vaikeita? -___-


mun salkkarit lataus on melkeen valmis. revin hiukset päästä kokonaan jos ei tää toimi nyt -__-


edit: toimi! vähä huono laatu, mutta beggars can't be choosers!
ja nyt on pakko kattoo jo huomisen jakso :o ei voi oottaa.

edit2: en voikkaan kattoo huomisen jaksoa kun tarviin sen vlc playerin ja en uskalla ladata sitä kun ei oo virusohjelmaa -____- se siitä. miks niitten piti vaihtaa formaattia? tai oikeestaan, miksei mulla oo mitään hyvää soitinta tällä koneella? .__. divx soitin on, mut se ei näköjään auttanu yhtään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.