IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:DddddddTiistai 30.08.2011 08:10

haha. olin tietysti unohtanu että hiustenvärjäämiseen tarvii hanskat :D enkä tietenkään ostanu sellasia, kun tämä asiahan muistu mieleen vasta äsken :D no, robert lupas tuoda töistä jotku kumihanskat. eli en tänään värjäile yhtään mitään, mutta voisin go to town on that silver shampoo. vaikken siis ookkaan vielä värjänny hiuksia, mutta eihän siitä varmaan mitään haittaakaan oo :o niinku sellanen preliminary juttu. blsssö.

huomenna sitte hinkkaan vähä bleachia päähän ja silleen. ja sitte keskiviikkona varmaan kans. ja jos tulokset on edes OK (oh god, I hope they are) niin vois sitte torstaina värjätä jollain jännittävällä värillä.

yritän tässä selittää itelleni not to freak out koska tiedän että osa hiuksista tulee olemaan ruskeet kun bleachaan ensimmäisen kerran. it always comes as an unpleasant surprise vaikka mun pitäis vuosien hiustenvärjäyskokemuksen myötä tietää että mustasta on vähä vaikeempi saada täydelliseks blondiks ensimmäisellä kerralla.

oon selittäny ihan liikaa hiusjuttuja joka paikassa. better shut up. nyt siirrän rahat amerikan tilille ja teen jotain muuta. esim. kirjotan lanille kirjeen kun siltä tuli postia tänään ja päästän rottuudet ulkoilemaan. sitten ois myös matematiikkaa luvassa .___. kiinnostaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.