IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

city mouse - dumb dumb dumb <3__________<3
jännää, että viime vuonna en kattonu city mousea ollenkaan awesome festillä. sit vähä aikaa sit ku kuuntelin uudestaan viime vuoden kokoelmalevyn niin ihastuin tähän biisiin ihan kauheesti ja tänä vuonna oon aatellu sit käydä kattomassa ne. ne soittaa sunnuntaina elevenissä.

tein jo itelleni nyt paremman aikataulun että mitä haluan kattoa!
kaikkia kiinnostaa ihan vitusti, mutta ihan sama :D

perjantai-ilta tulee todennäköisesti vietettyä soda barissa. elevenissä ois kyllä everready 10.45, joten sinne siis vähäks aikaa, ja sen jälkeen takas sodaan kattoon new creases ja the soviettes!
muut bändit on aika eh, mutta kyllähän niitä varmaan tulee katottua!

lauantai-iltapäivänä pitää ensin kattoo office'ssa the anchor, ja sit äkkiä u31:iin kattoon toys that kill siinä kuudenmaissa ja scared of chaka on heti niitten jälkeen.
sit sieltä iltakeikoille, varmaan soda bariin taas ku kaikki bändit on vähä sillee I'll-watch-them-if-I'm-there, ja ku maxies soittaa 12.35 yöllä. varmaan tulee kyllä mentyä edestakas sodan ja elevenin välillä.

sunnuntai-iltapäivä alkaa varmaan u31'ssa ku on the bertos. sit sieltä pitää juosta officeen kattoon the copyrights! viideltä se siis. sitte sen jälkeen pitää heti mennä takas u31:iin koska underground railroad to candyland soittaa kuudelta! puol yheksältä vasta alkaa elevenissä ensimmäinen iltakeikka ja se on city mouse! city mousen jälkeen on oikeestaan ihan sama näenkö muita bändejä. dead to me ois ehkä kiva koska en kattonu niitä ollenkaan ku oltiin siellä rbg-keikalla viime kuussa. ne sodassa viimesenä sunnuntaina.

vi får se.

nyt taitaa rottuudet mennä takas häkkiin ja mamma lähtee tupakalle.

katoin huomisen salkkaritki ja åååh! ja hyi, tuli isabellasta mieleen että näin unta viime yönä missä mulla oli vauva mutten rakastanu sitä ollenkaan enkä halunnu olla sen äiti ja mun vanhemmat yritti pakottaa mut äitiyteen. se oli kamalaa. oon ennenki nähny tällasia ahdistavia unia. leikin mielelläni että se tarkottaa sitä ettei mun kannata ikinä hommata lapsia :D en tiiä miks, mutta mun mielestä raskaus on muutenki maailman noloin asia. I can't put my finger on it, mutta jotain hävettävää siinä on :D


he va he. en tiiä mihin rottuudet menivät mutta täällä jossain ne on ku äsken joku piippaili. taisivat vähä tapella :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.