IRC-Galleria

nonniMaanantai 25.05.2009 13:50

enää yksi koe. YKSI KOE!!! ja seki on fysiikka.... plääh...

Oli kyllä kiva vkl. Voittoa ei tullu (vieläkään... murrrr) mutta pistesuoritus tuli ja vieläpä niin paikkaan kun vain voi ja sain vain 5 p. arvoisen.... ymm.... ite oisin antanu 7p. tai parhaillaan täydet 10p. ja koutsi sai tosi hyvän kuvan siitä. jes!

nyt o kisakausi putkessa ja kisoja ja Suomen maata oon kulkenu akselilla Rovaniemi-Pori-Lahti-Joensuu... Joensuussa kahdet kisat, Rovaniemellä kahdet, Iisalmessa yhdet; Porissa, Kuopiossa ja Lahdessa Samurai Cupit. Plus kotisalin sisäiset.

Ite oon niin tyytyväinen tähän talveen. Kolme mitalia, 2 hopeaa ja 1 pronssi. Mutta ens syksynä nuorten SM <3. Vähä parasta... Nyt kesällä leireillään palijo. Lapinlahtiii <3

Tavoitteena oli ees yhen matsin voitto. Se oli nyt Rovaniemellä lähellä. Hitsi... Nooh, ens syksynä sitte paiskotaan lattiasta läpi kaverit.


Oltiin bePopissa juhlimassa hopiaa lauantaina. Porukoilla meinas vähä mennä hermot ku olin jo menny nukkumaan ja sitte tuunki sanomaan että lähen poppiin. Mutta so, mä oon jo aikuinen ja päätän omista menemisistä ja tulemisista.
Oli aika iloista. Enempää en kerrokaan.

Viime viikon alueleiristä oon selviytyny nyt iha hyvi. Siellä yöunet jäi vähäisiksi. Puol kaks nukahdin ja 2 tunnin kuluttua meiän pojat tuli: "toi yks oksensi tonne tatamille!" olin silleen VOI VITTU!!! nukuin 4 tuntia ja sain luvan skipata aamureenit. Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.