IRC-Galleria

Hessu: " Tässä sun hevosessa on kyllä kaikki ne piirteet mitä hyvältä kenttähevoselta vaaditaan!"

Oli ihan törkeen hauskaaa! En siis oo ikinä ollu hyppäämäs maastoesteitä, mut nyt päästiin ja Falkki osoittautus ihan tykiks siel :D Se meni ihan kaikki esteet mitä piti, ei ees epäröiny ja käyttäytys muutenki hyvin.
Kerran se kyl pukitti, ku hän vähän innostus ja sit melkeen lensin :DD Tehtävänä oli siis n.80cm tukki, yksi laukka, kuivahauta, yksi laukka, tukki ja kaarros metsäs ja sit sellanen laavu :D Sit tultiin se ensin noin, ja sen jälkeen päinvastases järjestykses :D sit sen laavun jälkeen himo-iso-pukki ja mult lähti kaikki jalustimet ym. Sit jatkoin vaan noin tukki-tsydeemeil, ja hienosti meni:D Hessu vaan sanos et mul on kuulemma ilmiömäisen hyvä tasapaino ja todella hyvä balanssi mun istunnas yleensäki.
Tänänä hypättiin viel loppuun ihan "kunnon" rata ja siitäki saatiin vaan kehuja. Kaikki oli kyl kunnos ja Falkki meni tosi hienosti:D JEIJ! Sit rupesin keventelee sitä pois, ni yhtäkkii sen jalka uppos maahan n.1 metrin, ku siel oli mäyrän pesä!!!! :O:O:O:O:O kyllä, mut onneks falkil ei käyny mitään! =)

Tän perusteel Hessu kirjottaa mul suosituksen kenttäaluevalmennuksii:D joten toivottavasti päästään niihin mukaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.