IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

joskus mietityttää..Perjantai 06.03.2009 23:56

Onkohan mulla ehkä ees vähän päässä vikaa? Lukemattomia kertoja kaveritki on pähkäilly sitä.. ja nyt mulla välähti että MITTÄÄÄÄÄÄH?!?! täs pari esimerkkiä...

Krista ajo kolarin ja joutu sairaalaan, sen mutsi tekstas sen puhelimesta että "krista on joutunut onnettomuuteen plääplää..." luulin että krista pelleilee ja tekstaa mulle jotai aivan paskaa niin päätin lähettää sen mutsille viestin takas "joojooo".....ööö.. voi ny vitsi:D

yks hyvä on kans ku...

kerra kusetin kristaa et niina seurustelee yhen kohtuu hirveen äijjän kaa si unohin kertoo että kusetin niin krista kysy parin viikon päästä että " niin seurusteleeko se niina ny sen ******** kanssa" olin hetken sillee?!?!!? O_o si sanoin "TÄ?!"... si krista: "siis sanoit sille josksu et nipa seurustelee" si olin et: "jjaaa...mää kusetin sua, unohin vaa kertoo et kairasin"

sit viel...

kerra ku nähtii yks meijä koululainen jonka nimi on rolle ja si muistin et sen nimi on dille niin si heitin vaa "mitä vittua dille täällä tekee" si krista katto mua sillee hassusti ja kysy "jaa kuka" si sanoin että " no se dille meijä koulusta!!!!! " sitte krista repes vitusti ja sano " sen nimi on kyllä rolle.. vitu tyhmä"

ei vittu tää o HYVÄ:DD

oli keskiviikko, krista tuli meille ja meni jääkaapille ja kysy voiko se ottaa pannaria sanoin et joo ota
vaa! si se kysy et "millo oon viimeks syöny näitä" sanoin että "joo eilen" Eli tiistaina vaikka en ees ollu syöny niitä ku viimeks sunnuntaina.. en si kertonu sille et se pannari oli tehty sunnuntaina joten se saatto olla pilaantunutta.. noo si krista maisto sitä eka kylmänä ja sano että maistuu hassulle joten päätti lämmittää si sen ja si laitto sokeria päälle ja si söi sitä pannaria jonku aikaa si krista kysy "niin millo söitkää tätä viimeks" si sanoin" öö sunnuntaina" ja sanoin et se voi olla pilaantunutta, si krista kävi sylkee kaikki pois ja heitti pannarin menee.. oonko tyhmä?




Hei jos teille tulee muita juttuja mielee olsi kiva että kirjotatte ne tänne! =)
aabuaa voi vittu:D oikeesti.. tell me!

väläytän myös tyhmiä juttuja...johon saan vastauksia mm. näin

07.03.2009 14:57 <LÖKI`> vittu oot idiottii miks ketää pantais kaivossa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.