IRC-Galleria

Voi ny suppilovahvero...!Torstai 29.12.2005 23:59

Tais olla jollain p****leen nistillä taas tylsää... kuudes kerta tänä vuonna, ku joku murtautu autoon! Pistää lievästi sanottuna vihaks!

Rammarivehkeethän ne pirulaiset oli taas vieny. Tulee sit taas kurkku kipeeks, ku joutuu ite laulamaan ajellessaan... tai sit se johtuu siitä työpaikan ilmastoinnista... tiä häntä.

Ois kuitenkin kiva tietää, että mitä v***n Torspoja siä oikeen on käyny?! Edellis kerralla saivat saaliikseen rikkinäisen, noin 5 euron arvosen vaihdekepin nupin ja kymmenisen poltettua levyä! Tällä kertaa tais kallein nyysitty osa olla se kuuden millin ss-teräsketju, jolla olin kiinnittäny boksin takatolppien ympäri. Harmi vaan, että oli liian heikot lukot kettingissä.

Munistaan tollaset sais hirttää. Joskin, oli sit ilmeisesti unohtanu hanskasa sinne autoon ja oon kuullu ja antanu itteni ymmärtää, että miehen peukalon koosta voi päätellä myöskin miehen seurustelulihaksen koon... mikäli näin on, ni vois päätellä, että rosmo olikin nainen! :)

Ehkä paras tapa ois kuitenkin vanha kunnon saunan taa ja tunti turpaan- metodi, vaikka on joku koittanu sitäki paikallisiin kykyihin. Ei vaan tehoo kuulemma, tyhmänä ku eivät opi. Toisaalta taas nappi otsaan vois olla kans hyvä, mutta kun niistä piripäistä saa poliisin mukaan ihan saman tuomion, ku ihmisistäki.

Mut sellasta taas tällä kertaa.

Ai nii, teinhän mä nyt sit vakkarisopparin töihin! Jotain hyvääki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.