IRC-Galleria

jobse

jobse

shut up and drive.

sitä saa mitä tilaa.Lauantai 22.03.2008 20:59

anna anteeksi mun on paska olla, sen takii miten kohtelin sua. olin vastakohta miehelle joka ansaitsee sunlaises naisen. en tajuu miten vitussa pystyin tekemään sen kaiken, paskan sulle. voisin juua itteeni hautaan, repii mun ranteet auki tai vetää sen narun kaulaan.

siitä hyvästä mitä sulle menin tekemään kulta, mun ois pitänyt olla paljon enemmän sun kans. viedä sut ulos syömään ja esitellä mun perheelle. viettää laatuaikaa mut nyt kaikki on mennyt perseelleen.

ja niin pahasti, etten tiiä miten ajattelin, nyt pikkuantti istuu sormi suus miettii miten palapelin kokoais kasaan kun kaikki palasetkin on niin palasina tuntuu niin pahalta ajatella etten sua takasin saa, enää. oisin antanut mitä tahansa jos oisin sut saanut jotenkin mun luokseni palaamaan.

olit mulle rakas ja kaikki kaikessa, olit mun mieles ihan joka vaiheessa. mut miks kännis on niin pirun vaikeeta ja sen jälkeen päätin et vitut kaikesta paskassa ihan mitä vaan vastassa, sun jälkeen olin hajalla ja paskana. siks tuli otettuu monta päivää putkeen viina, olo oli semmoinen et en enää mistään piittaa.

juon itteni hengiltä, etten enää hengitä. enkä voi saada aikaa takas entistä, ei sanottavaa vielä paljon enemmän, tai mitä vuokses oisin ollu valmis kaiken tekemään, muutaman mahdollisuuden sun korvaan kuiskaamaan ja anteeks etten yhtä puheluu kyennyt muistamaan.

elämä joskus kuuluu olla niin vaikeeta, mä toivon et sulla menee hyvin ja kiitos kaikesta.

r-syke - multaa ja muutama lyhty

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.