IRC-Galleria

jodlaava_vuohi

jodlaava_vuohi

EI SE HAITTAA

O U L UTiistai 20.10.2009 00:38

ENNA LIINA ELISA EVE
(kas kummaa<3 ;)]

KAAAAAAAAAAUAAAAAAN KAAAATSOIIIIN SINUA SYVÄLLE SIIIILMIIIIIIN soi päässä.

juujuu EI olla noloja, ei yhtää. sielä yhessä intersportissa tai vastaavassa oli kaks hyvännäköstä. oli sielä siis enempiki mutta nämä kaks liittyy tähän stoorii. sitte sielä oli ehkä 4 sovituskoppia. 2 oli varattu. enna ja liina ja eve sai jonku idean että niien pitää käyä ottaa kuva suoralippaset teinilakit päässä. no tyypithän änkee sovituskoppii. sitte ne kaks jätkää tuli siihen. sitte se toinen meni siihen vapaaseen sovituskoppiin ja toinen jäi oottaa ulos. joo tyypit sielä kuhisee sovituskopissa [meikä ja elisa ulkopuolella] ja kohta tunkee pää ulos 'ELISA ANNA KAMERA'. jooooo elisa kaivelee kaivelee kaivelee laukkua vaikka kui kauan ja tyypit pitää sovituskoppia varattuna muutaman lakin kuvan tähen. kohta välähtää salamavalo kopissa ja tytöt marssii ulos ja jätkä kattoo vieressä. sitte käveltii vähä matkaa nii se jätkä huutaa perää että teiltä putos akku. ennahan nii viisaana 'ai keltä putos akku hä' joo teiltä aa kiitos. KRHM. ei se näi kerrottuna kuulosta nii nololta ku mitä se oikkeesti oli :D

elisalla taas ihaneita sanoja. 'tuo pillimehu RÖÖTÄS mun päälle'
ja sielä öö one wayssa oli semmosia hitlerin aamutossuja<3 pinkit pörröset apinanaamat. IHAN VARMASTI hitleri käytti semmosia, se ei vaa kertonu kellekkää. sitte sielä oli semmosia feikkejäki, niitä käytti vissii stalin ja nämä, en tiiä.

'hei meijän pitää äkkiä käyä ostaa se moneltahan se menee kii'
'yheksältä'
'okei ei jaksa vielä'
'mutta eihän me olla yheksää asti täälä'
juujuu kukahan taas viisaana :D

sitte se yks paita jonka eve osti. siitä oli vähä eriäviä mielipiteitä. ko joku oli sitä mieltä että siinä oli tyttö ja poika, joku sitä että maapallo, joku sitä että akkeli, ja lopen selvis että siinä oli kaupunkimaisema. jebb:)

houhou hahhaahhaa ja tullessa hohotettii himona ja kaikkia ja tällasta, mennää uuellee ko tyypit saa rahaa :D::DD
OLI KIVVAA :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.