IRC-Galleria

jodlaava_vuohi

jodlaava_vuohi

EI SE HAITTAA

TREFFIPALSTALauantai 07.11.2009 02:03

JOS TUNNISTAT ITSESI, VOISITKO YSTÄVÄLLISESTI ILMOITTAUTUA.

KUULUISA HERRASMIESPOIKA!
annoit tippuneen akun meille oulussa 19.10. '09. intersportissa. vaikka nuo tyypit nii viisaasti varasivat sovituskopin. pahoitteluni. :(

ARRVOISA VARAPELLE:)
matkustit junalla 4.7.'09. ouluun. nukuit koko matkan. et aavistanutkaan kuinka ystäväni kanssa katselimme sinua. kun heräsit, hieroit silmiäsi. myöhemmin näimme sinut asemalla halaamassa ystäviäsi. saatoit olla matkalla häihin. ehkä. puku päällä.

SINÄ SULOSILMÄ!
olit junassa tuolloin samaisena 4.7.'09. menit kahdesti ohitsemme. istuimme neljästään vastakkain ja eve istui käytävän toisella puolen. kun menit ensimmäisen kerran ohitse, puhuimme siitä mille hiuslakka maistuu. kun menit toisen kerran ohitse, puhuimme metsien hakkuusta.

KUULES NAISMIES!
olit metrossa helsingissä viies tai kuues elokuuta. sinulla oli valkoiset housut, valkoinen paita, valkoiset kengät ja punainen käsilaukku. olit mies. puhuit puhelimessa ja pyysit isäsi terassia lainaan. äänesi oli hieman sora.

HEI SINÄ TÖTTERÖHUULI!
olit junassa rovaniemi-helsinki 6.8.09. istuit ystävämme hennan viereen. huulesi olivat hieman törrössä. hiuksesi olivat pöyheät ja pörröiset ja sojottivat joka suuntaan. jalkasi olivat karvaiset. nenäsi oli muistaakseni suuri. olit hyvin kohtelias mutta kyyläsit sitä yhtä naista.

SEPEEE!! 14.2.'09. soitettii sulle. vastasit että 'sepe'. en voi muistaa enää mitä me kysyttii sulta mutta vastasit että anteeks mä en kuule ku toi radio... ja pistit sen kii. :)) sitte jaariteltii siinä että anteeks väärä numero.

TE KIERTOLAISET jotka olitte 4.4.09. mamma miassa. emme tunteneet teitä. teitä oli ehkä 3. sinä tyttö olit pissis. sinä poika olit söpö mutta vähän nuori meille. emme päässeet selville kiersittekö venettä. pienempi tyttö oli karkkilakossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.