IRC-Galleria

jodlaava_vuohi

jodlaava_vuohi

EI SE HAITTAA

VIIME YÖ OLI TUSKAA<3Keskiviikko 20.01.2010 16:36

ahh nukuin ehkä sen parisen tuntia:)

ihottumia kutitti iha hulluna. nooo ei siinä mitää se ny on jokaöistä hommaa että yrittää olla raapimatta ja silti raapii ja repii suunnillee kaikki hajalle että joooooo :---D
niiiii ja sitte ko se kutina loppu nii niitähä kirveli ihan raavosti. en pystyny ollee missää asennossa koska niitä ihottumia tosiaa on jalloissa molemmin puolin [siinä ne niinkö pahimmat on], mahassa, ja sillontällön selässä ja kyynärtaippeissa. nooo kävin sitte laittaa rasvvaa ja kaikki värkkäsin. kello oli siinä puoli kaks.
no ei siinä vielä mitää mutta sitte se alako se KUUMOTUS -.- en oikiasti jaksanu kesttää sitä, ne helotti ko mikkäki. aivan armotonta tuskkaa joo, just niinkö ois iho palanu niiltä kohi. siis niinkö auringossa vaikka. ja sitte tuo mistä otettii se ihonsiirre sillon [reijestä]. oon joskus raapassu siihen vahingossa ARMOTTOMAN NAARMUN ja siihen kävi kipiää ja niin edelleen.
nooo sitte siinä viien maissa ehkä mahdollisesti nukahin, ja heräsin muutaman kerran enkä ees aatellu mittää, sitte äiti tuli kyssyy kymmenen yli kaheksan että ekkö nää oo koulluu menny. joo huomenta täysiä ylös ja äiti vei koulluu :
DD

ps. on mulla jotaki rauhottavia mutta ne mitää auta:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.