IRC-Galleria

johnnyotr

johnnyotr

Johnny on the Rocks

Viikonloppu kostautuiLauantai 28.04.2007 05:33

Tässä sitä ollaan, kotona kipulääkityksessä.
Juuri päräytin taksilla päijät hämeen keskus sairaalasta kotiin.

Kuten jo pari päivää sitten mainitsin, kaaduin rinta edellä kiven päälle.
Tänään menin töihin klo: 22:00 ja jouduin olemaan ensimmäisen tunnin yksin.
puolituntia vuoron alkamisen jälkeen rintaa alkoi kiristää ja polttaa.
Jatkoin hommia ja hetken päästää sydän alkoi takoa niin lujaa että tuntui kuin se tulisi ulos rinnasta. Mikään ei pysynyt käsissä niiden täristessä ja alkoi pyörryttää. Jonoa oli ulos asti mutten voinnut tehdä mitään. Oli monta hölmistynyttä katsetta.
Sain soitettua työkaverille joka tuli kiireesti sisään ja ryhtyi palvelemaan asiakkaita. Itse menin takahuoneeseen istumaan jos ambulanssimiehet minut hakivat. ovi oli auki ja asiakkaat katselivat tilannetta ihmetellen. piuhoja oli ympäri kroppaa ja ambulanssilla sairaalaan.
Poltti ja särki rintaa kokoajan ja vieläkin.

Monen tunnin tutkimukset, röntgenit, veret jne. Ei missään mitään näkyvää. Syynä vain se että olin pannuttanut niin lujaa siihen kiveen että kroppa ei kestä mitään rasitusta. Nyt vain lepoa ja särkylääkkeitä viikonloppu. Saikkua tuli tietenkin. Sapetti kun unohdin tupakat töihin... juuri tuollaisessa tilanteessa ja olotilassa tekee mieli vaan vetään hermosauhut.

Näin myös kuolemaa. Jossain päin oli sattunut hirvikolari ja joku nuorukainen kiidätettiin medihelillä sairaalaan. Verta oli ympäri lattiaa ja vanhukset kauhistelivat. Moppaus ja putsaus kesti kauan. Myöhemmin kuulin hoitajien puhetta että kyselinen kiidätettävä olisi menehtynyt. Oli ilmeisesti nuori mies.

Sain paperit ja ohjeet. Soitin taksin ja pamautin heti ensimmäisenä shellille tupakka ostoksille. Siellä tutut kasvot kummastelivat miksen ole töissä. Selitin ja taksilla kotiin. Vihdoinkin se tupakki. Nyt menen vetämään toisen ja sen jälkeen koitan mennä sohvalle rauhoittumaan.

Kummallista että näin kävi...olin lähes täysissä voimissa monta päivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.