IRC-Galleria

jojo-san

jojo-san

life sucks and then you die;-P

Uusimmat blogimerkinnät

matkailuaKeskiviikko 16.08.2006 22:04

Okey, tähän sitten on tultu. Pitäsi mennä Berliiniin, sitten siitä muutaman viikon päästä on vuorossa Tallinna. Syksy menee aika hyvin matkailessa. Aika überiä. Sitten noiden reissujen jälkeen vois alkaa säästää rahaa sitä Armenian reissua varten. Em, pitää kysellä Daronilta ja muilta armenialaisilta tutuiltani mitä muuta kannataa tehdä Jerevanissa kuin käydä Armenian kansanmurhan muistomerkillä, siis ja siellä on sitten PAKKO käydä se on koko helvetin reissun idea. Tosin Saksassa ois kans yks muistomerkki, tosin ei Berliinissä. Verdammt. Tosin Losiinkin pitäis päästä, mut se on aivan toinen juttu jo, siellähän on mulla kavereita vaikka muille jakaa.
Mut Armenia onse seuraava paikka johon on päästävä, sitten yksi kysymys; mitä tapahtui Kiinalle?

Em, Axis of Justicen sivut ovat aika täynnä kahta asiaa: Libanonia ja Armenian kansanmurhaa. Viehättävää.

Tänään mun on aivan pakko ostaa kaksi asiaa; uudet housut ja Slayerin levy. Ja ei sitten vedetä sitä kuviokelluntaa siellä jäähallissa marraskuussa. Tai istuta kuin kirkossa, saatana se on unholy alliance ei pyhäkerho.

Myspace.comissa on mukavaa porukkaa, me ollaan samaa mieltä siitä että Torvessa on vaikeaa vetää huono keikka. Hitto kun siellä päin(Lahdessa) tapahtuu kaikkea kun en enää ole siellä, se on salaliitto mua vastaan. LOL.

Errors have been made, other will be blamed.
Why not laugh the laugh of well-being!!!!HAHAHAA
Nyt on taas luettava Jeffery are you listening, tai jos siin samalla lukis koko Cool Gardensin,ooo,joo hyvä idea, ja samalla vois kuunnella Serartin levyä. Täst tulloo hauska ilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.