IRC-Galleria

PAJULAN KANSSA POLIISINYSTÄVIÄ<3Lauantai 31.07.2010 02:43

Joo oltiin kanervalan koululla minä,pajula,miisa,rosa ja jenna . sit pajula ajeli siinä minun skootteirllani , sitten miisa huutaa et KYTÄT . ..
sit pajula ei kuule mittää , sit miisa huutaa uudestaan ,sit pajula kattoo sillee ... voi vittu ,,, ajaa nopeesti sen skootterin siihe meijän lähelle ja juoksee istuu meijän vieree, sit kytät pysähtyy siihen , nousee autosta ja sanoo et ... se joka ajo mopol tulee tänne... sit pajula sillee jooo .... meni sinne . sit ne jotai nsiinä pajulalle höpötteli, sit ne kysyy et kenen skootteri? .. sit mie vain et MUN .. sit ne vaa jotain et ai kenen, sit minä taas et MUN .. sit ne vaa että joo o pitäs antaa sullekki sakkoa ym D:D:D::D sit se yks poliisi vaa et EI taida isä tykätä tästä ? :D:D mä vaa et joo ei taida...


sit näytettii pajulan kans nii raukoilta et ei me saatu ku vaan huomautus! <3 :)

PS... Sen jälkeen tuli vielä vartiat koululle ja sano että nyt lähtekää täältä ... sit oltii lähösse sä sanooki että ,... täällä haisee ihan palanu , älkääpä lähtekö vielä mihinkää ... sit se kyseli jotain et ollaanko poltettu jotain muovia ,, sit sanoin et miten ku ei oo ees tulta mukana? .. sit me vaa lähettii 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.