IRC-Galleria

josna-

josna-

mielenvikainen sotilas kotona taas :)

tittidii en pysty osaa kykeneTorstai 09.02.2006 22:34

huoh tää viikko on kyllä ollu aikamoista tuskaa,tai ehkä oon tehny siitä ite sen tuskan.tuntuu et koko ajan palaa hermot ihmisiin ja alan tiuskimaan myös niille jolle en tosiaankaan tarkota pahaa.ehkä toi kouluki on osasyynä siihen tuntuu koko ajan et pitää vaan puskee eteenpäin vaikka mtn.voimia ei oo,henkisesti sekä fyysisesti.henkinen puoli vaikuttaa vielä ehkä enemmän tohon jaksamiseen,kaikki läheiset tietää vklopun tapahtumista ja kyllä se tämmössen pienen saa kärsimään vaikka väitänkin muuta,koska en kuitenkaa halua puhua vaan unohtaa.plaah.
ja sitten mulla on joku ikäkriisi koska taas kohta tulee vastuuta lisää lisää.oon ihan hajalla.tänään olisi tehny mieli tappaa ainaki 8 ihmistä ja nauraa vieressä.


muttas jtn.positiivistakin..
ajoin tänää moottoritiellä(ihme kyllä sen sentään osasin ja ajoin liian lujaa,anteeksi autokouluopettaja.lelle ja matias :D) ja sammutin auton liikennevaloissa 5 kertaa ja mulle töötättiin.eli siis kaikki ilolla parin viikon päästä josnan auton kyytiin...paras tapahan on pysäyttää auto ajamalla se päin kallioo.


oon myös flippaillu ehk muutenkin koska selitin matiakselle ei niin tervettä,jos luet tän joskus niin oisit nähny mut tänää vessas..




+Apulanta-Viattomuus+

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.