IRC-Galleria

pakopakopakopako <333Keskiviikko 01.10.2008 01:25

ooi, että rakastan tota ohjelmaa (LINC & mike + l.j. <33). se on liian jännä ja mä en jaksa oottaa ens viikkoon :((

nimim. pakoriippuvainen?

huomen muute spykolokian koe.. koealueesta lukematta pari kappaletta (pitkää sellasta). ehkä mä en lue ja toivon ettei se kysy mitään sielt. näillä eväillä tänään.

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 01:20

HUOMENNA EI OO KOULUAAA<3

paitti pitäis lukee spykolokiaa.. 130 sivua lukematta, jee.
ehkä mä en lue.

miks muuten illalla höpötyttää (suomen kieli<3), eikä oo ketään kelle höpöttää ;//

tidiiTiistai 30.09.2008 00:00

tänään enkun koe, meni ihan ok, tai en mä tiiä ku ihan randomilla heitin kaiken ;)

sitten kuviksen tunnilla tekemässä slummiurkuja ;D tosi taiteellinen näkemys uruista á la jenni & taija. saa nauraa kun näkee. ja vaikkei uskois, me nähtiin siihen paljon vaivaa ja käytettiin aikaa varmaan 1,5 h!

menin taas äksällä ja se oli ihmeen kiva, vaikka ei ny mikään maailman vauhdikkain. ja sen jälkeen menin pigalle....swe :llä ja se oli mahti! yön musta on ehkä niii paras <33

hohhoijaaTorstai 25.09.2008 14:18

huomenna mantsan koe -______________- oon ollu kyllä ahkera ja lukenu 20 kappaletta 26:sta. tyylsää. kohta pitää lähtee kouluun..

sain muute fyssan kurssinumeroks 8. ja oon pettynyt. no en ees pahasti, mutta ysi ois ollu kiva.

käytiin eilen testaamassa ratsutaival, väärinmajassa (http://www.ratsutaival.com/). käytiin tunnin maastolenkillä, ihan kivaa oli vaikka tunnin reitti ei ollut niitä parhaimpia (kuulemma paremmille reiteille pääsee pidemmillä vaelluksilla). hevoset ihania, menin suloisella norsulla, Topilla <3 tosi ihana paikka, suosittelen.

R.I.P.Torstai 18.09.2008 17:49

Blaenpennal April Moon


(¯`v´¯)
`*.¸.*´

¸.*´¸.**¨) ¸.**¨)
(¸.*´ (¸.*´ .*´ ¸¸.*¨

rakas päiväkirja..Torstai 04.09.2008 01:05

tänään oli ihan mukava päivä tallilla ja koulussa oli tosi ihanaa, kuten aina. kyyttäsin janitan koulusta tallille ja se väitti että sitä pelotti alkumatkasta. siis onko mun ajotaidoissa jotain vikaa?? daa-aa.
in stables ratsastelin äksällä, joka oli muuten melkoinen nakkimakkara. tai sitten minä en osaa ratsastaa (tämä todennäköisempi, koska eihän mun täydellisessä kultamussukassa ole ikinä mitään vikaa).

pööh, kun väsyttää.. pitäs tehdä mantsan läksyt, muttaku ei vaan jaksa. olikohan sittenkään järkevää ostaa konetta, ku ei tuu läksyt tehtyä ku joku datis istuu koko ajan naama kiinni ruudussa <; olen nettiriippuvainen, minkäs sille voi. mä oon muuten riippuvainen aika monelle asialle, esim. pelikoneille (nimim. tuleva ismo) ja SUKLAALLE ja jätskille... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwww. mä kyllä päätin etten osta suklaata tai mitään muutakaan karkkia ennen perjantaita. vielä yks päivä pitää kestää ja sitten pääsee possuilee, whipiii !!

HALUAN VATSERIN OMAR-SUKLAATA!!!!!!!!!!!! <33 yhyy.

WIIHUUUSunnuntai 31.08.2008 21:02

jee, sain oman koneen! hyvästi tallillakäynti ja äksä, koska tää tyttö istuu koneella 24/7. no, joo, ehkä en <; harmi ettei mulla oo hiirtä, vaan joudun vitkuttaa tällä läppärin jutskalla -______- huomenna voisin käydä ostaa, muistuttakaa mua kitoos.

sain taas tänään mennä äksällä, tosin vaan käyntiä. ens viikolla alkaa vähän reippaampi rääkkääminen. oon läskipossu, ku vedin viis karjalanpiirakkaa ja jätskiä päälle, mul on ihan selvästi bulimia, paitti etten oksenna. mut joo, näin mulla.

wihuuSunnuntai 24.08.2008 15:29

oon menny äksällä eilen ja tänään ihan normaalisti. ei ontunu kummallakaan kerralla ^^ <3
aaaw, nyt voi vaan olla koneella koko päivän (tai no niin kauan ku marjo tulee omimaan tän koneen..) ja syödä. mä kokeilen laittaa ruokaa, sellasta tosi vaikeeta currykanaa (ruskista broilerit, heitä kastike sekaan ja keitä riisiä) :> mä varmaan onnistun siinä.

kopotikooLauantai 23.08.2008 03:00

sain köpötellä äksällä maneesis <3 oli oikee matomatala ja mentiin tosi huimaa vauhtia koko ajan, että melkein huimas. huomenna ja ylihuomenna taas uudestaan ja maanantaina possu lähtee kliniikalle (onkse muuten kliniikalle vai klinikalle..) -______-

ostakaa joku toi poni mulle, kitoos. nii ja ylläpidon saa myös maksaa, jos ihan välttämättä haluaa.


vierotusoireet hallinnassa taasPerjantai 15.08.2008 18:33

aaah, sain marjolta koneen lainaks viikonlopuks <33 melkein viikkoon en oo päässy dataamaan ja alko olla pikkuhiljaa vierotusoireita. no ei, en mä ois muutenkaan edes ehtiny olee koneella ku melki asunu tallilla <; mut, joo. eilen menin ekalla tunnilla weranolla ja himpskutti se oli MAHTAVA<3 mut ei se äksää voita, koska miun vauva on maailman hienoin. se on muuten taas vähän pipi jaloistaan -___-

badampadam. nyt tallille kiusaa shettiksiä.