IRC-Galleria

käpälöimua

käpälöimua

Chill

Eilen.Perjantai 08.08.2008 14:29

Joo elikkä alko iha normisti ilta / päivä jne... Sit kuitenkin alko sataa hituc ja mentii tunnelii, siel sit sitä tätä ja kolmatta.

yht äkkii katotaa et perkele kekkä toss istuu, LAHTELAISET PERKELE

rentoo chillii porukkaa ja sit tuli idea, jossai vaihees vois lähtee mestoille eli himaa.

no lahtelaisilla ei ollu mitää mestaa ni oltii sillee jonku lössinkaa et joo, MEILLE. eipä mitää

lähettii dösää venaa ja pershe, mutsi tulee siihe. no muijat pääs taksilla mun ja mutsinkaa himaa ja sit mä, lahtelaiset (2) risto käveltii meille cityst. meillä jotain settii enne ku nukahdettii ja musat täysille :SSSSSSSSSSSSSSs

ny aamu rapulassa chillaan ja v'ähä mitä vittua tilanne... noh, nää on näitä päiviä joita ei useesti näe.

kaike lisäks siin aamun puoli välis tai kun mä menin kóskipuistoo chillaa ni sinne tuli jokku about 25 vuotiaat californialaiset ettimään vihreetä :D oltii sillee et joo vaikee löytää ja te ootte kusessa, ne vaa naureskeli että " ollaa huomattu " ja sit puhuttii sitä sun tätä... kuulemma niitä hajotti ku dollarin kurssi on alhainen, anto 1000 dollarii ja sai 600 euroo, sano vaa että " mitä vittua " :D oliva kuulema häihi menos tai sielt tulos tai what ever. kuitenkin..

viimeinen sana illalle: EPIC. EPIC. EPIC. Leffaki katotti täs joskus aamulla, juotii krapula kahvit jokka mutsi keitti enne töihi menoo ja syötii leivät sun muuta. gaah. olisittepä nähny omalla silmällä, ollu sielä, kokenu sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.