IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:W x lukematonmääräKeskiviikko 09.06.2010 22:26

Okei olen hyvin sekaisissa tunnelmissa eilisestä, mutta tässä tarinaa:

Mentiin Helsinkiin lauantaina ja tsillailtii kekin mummon kämpällä ja syötiin ja käytii tsekkaa Kalasatama, tietenkin oltas sinne jo menty jonottelemaan mutta kun jonottamaan sai mennä vasta tiistai aamuna klo 9. Sitten illalla/yöllä tuli Derek.

Sunnuntaina hyökättiin uudestaan Kalasatamaan ja tutkittiin alue perusteellisesti. Sekavaa se oli. Sitten mentiin takaisin kämpälle, syötiin lisää, paniikkia kerääntyi koska päivät vähenivät.

Maanantaina hyökättiin jälleen Kalasatamaan, kiertelimme siellätäällä, kunnes silmiimme pompahti ihmisiä järjestyksenvalvojan kanssa. Paniikki iski, juoksimme kämpälle, pakkasimme kamat ja juoksimme takaisin Kalasatamaan(mentiinmetrollaoke). Sinne päästyämme ei siellä ollut enää epäilyttäviä ihmisiä. Paniikki hellitti, mutta porukkaa ravasi kyseisen järjestyksenvalvojan luona.

Kahden tunnin yöunilla liisimme kohti tiistai aamua. Puoli neljältä heräsimme ja lähdimme pikkuhiljaa vyörymään kohti Kalasatamaa. Oli kummallista, koska porukkaa ravasi keltaisiin pukeutuneen miehen luona, sen jälkeen lähtivät pois. Sitten kerättiin rohkeutemme ja kysyttiin että onko rannekkeita. Olihan niitä. Siitä napattiin itsellemme yhet ja oltiin onnellisia koska ysin ryntäys ei meitä koskenut. Meidän ryntäys oli kello kolme. Tunnit vierivät ja meidät siirrettiin omille alueille, yhteensä rannekelaisia oli 100. Meidät oltiin rajattu pienelle alueelle omine vessoineen yms. Kuin VIP vieras olisit ollut. Tietenkin oltiin erossa ysiltä tulleista immeisistä.

Kun porttien avaus lähestyi meille informoitiin että ennen meitä ohi menee faniklubilaisia, mutta sitten ne oliki vaan jotain lipun voittaneita, ei ymmärretty tätä asiaa. Jokatapauksessa niiden jälkeen päästettiin meidän poppoo porteista sisään, jumitettiin turvatarkastuksessa tovi ja sen jälkeen riensimme eturiviin. Iso helpotus parein kyynelein ja sitten odoteltiin esiintyjiä. The Hivesin laulaja oli kuuma ja Joan Jett and the Blackhearts oli tylsä. Kaiken tämän jälkeen se suurinmahtavin Green Day oli vuorossa, kun herrat astuivat lavalle, mikä purkaus siitä seurasikaan!

Siinä tiivistys tapahtumista. Tää keikka oli elämäni paras enkä toivu tästä ehkä hetkeen :W
TIESITTEKÖPerjantai 04.06.2010 01:03

se lähestyyyyyy 8))))))))))))))))))))))))) i can't take it!

Hartaasti toivon, että...Maanantai 31.05.2010 21:07

...mun koulumotivaatio palais kesän aikana, tää mun asenne lukioon on pelottava :
)

-.-Keskiviikko 26.05.2010 23:48

mun stressin määrä kasvo miljoonalla, naurettavaa... oikeesti.

APUVA !!!!!!Sunnuntai 23.05.2010 21:20

16 PÄIVÄÄ MITEN ON AIKA MENNY NIIN NOPIASTI!!!!! mun mielentila ei pysy normaalina kyllä nyt :WWWW

AAAATSAJAJAJAJAAASunnuntai 09.05.2010 15:52

Kiuas on paras siitä ei irti pääse!

!Perjantai 30.04.2010 17:34

TBA

NYT KYRSII JA PAHASTI KYRSIIKIPerjantai 23.04.2010 00:31

Miksi aina pitää vaan sairastella >:(

Tässä viikossa on ollu taikaa.....Perjantai 16.04.2010 00:27

....ainaki niin luulisin:) Koko viikon ollu sellai ilonen meininki, pääsin matikan uusinnan läpi ja sain tänään ne kengät jotka bongasin viime viikolla! Olen überhappy! :)

:)Tiistai 13.04.2010 03:18

alle 2 kk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!