IRC-Galleria

JesjesjesSunnuntai 20.01.2013 00:43

Dietillä menty nyt kohta viikko ja huomaa jo, kuinka paljon olo on keveämpi ja mukavampi. Ja tämä diettihän ei ole mikään "nyt en syö mitään, haluan laihaksi"- dieetti. Tämä on aivan ammattilaisen minulle tekemä vähähiilihydraattinen ravinto-ohjelma, jossa olen hieman miinuskaloreilla tuloksien saamiseksi. Kevättä kohti dieettiä ruvetaan hieman kiristämään sillä tavalla, että kesällä olisi mahdollisimman pieni rasvaprosentti ja paljon lihasta.

Olen tottunut treenaamaan hyvin kovaa, ja tänäänkin kaloreita paloi sellainen 1200 kcal. On hyvin tärkeää kuitenkin huolehtia, etteivät ateriavälit jää liian pitkiksi, että jaksaa hoitaa koulun ja treenit kunnialla ja hyvin loppuun asti.

Kyllähän sitä huomaa, että on paljon väsyneempi, kun hiilareita syödään nyt niin vähän. Se ei minua kuitenkaan haittaa. Haluan upean ja lihaksikkaan vartalon. Olen 13-vuotiaasta asti käynyt salilla ja nähnyt sitä maailmaa. Nyt haluan lisätä saliin ja muuhuun treenaamiseen tämän tiukan ruokavalion. Toiveenani olisi joku päivä osallistua fitnesskisoihin, joten on tärkeää jo hieman herätellä ajatuksia siitä, millaista diettaaminen on. Ei kun rahkaa naamaan ja menoksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.