IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

stressiä ilmassa.Maanantai 26.10.2015 09:11

Noi uudet kengät on ihanan pehmeät kävellä. Ei hierrä tai kierrä kantapäätä, astuminen on kuin pumpulilla astelis ja värikin on kohdillaan. Se, että myyjä toi mulle puoli kokoo normaalia isommat, tekee jo tosi paljon. Ehkä noi koon 38 tossut ei vaan sovi yhteen mun koiven kanssa? Yleensä se on se mun koko, mutta ei ilmeisesti Niken kengissä. Sinänsä hassua, koska Converseista käytän kokoa 37,5. Samaa pelleilyä kokojen kanssa kuin vaatteissa.

Tällä viikolla on Halloween-kekkerit. Keräsin jo muovipussiin koristeita laatikosta, jotka ostin naamiaisiin viime huhtikuussa. Voidaan lyödä aivot pöydälle ja veriset kädet peiliin sekä muuta tilpehööriä sinne tänne. Vielä kun ostaa sellaisen ison muovisen kurpitsakipon ja Halloween-karkkeja, niin avot! Voisin olla taas mielipuolihoitaja, niin saa lapsetkin nähdä verisen takin, jonka jemmasin kaappiin.

Huomenna olis haastattelu Omnialla. Kauhee stressi, vaikka ei noissa tollaisissa ole mitään pelottavaa. Paitsi että saattaa olla. Onhan kyse monien tulevaisuudesta. No, meen sinne ittenäni enkä vilkaise kysymyksiä, joita saatetaan kysyä. Parempi vastata ja miettiä vasta paikan päällä kuin opetella vastauksia ulkoota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.