IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

lähtö noin kello 16:30.Perjantai 18.12.2015 11:58

Tänään Tammelaan K:n kanssa. Käydään ostamassa lahjat lapsille ja mää hommaan pikkujoululahjan yhdelle seurueen tytöistä. Huomenna sitten auto täyteen akkoja ja tavaraa, mm. VHS-laite ja videoita, ja sitten nokka kohti Susikasta. Ollaan siä kuin herrankukkarossa, tuskin siä ees on kamalasti naapureita, joita vois kyylätä. Huippua! Ostettiin oikein hienoa kolmen euron kuoharia viime Tallinnan reissulla, ja päästään huomenna nautiskelemaan niitä gourmet-juomia. Bon appètit me neljä!

Piti ostaa pitkästä aikaa Vire-juomaa, mutta kun en sitä löytänyt pienestä K-kaupasta, niin ostin sen tilalle joulutähden. Melkein sama asia? Alkuillasta kävästään ennen lähtöä hakemassa K:n kihlasormus kultasepänliikkeestä, sillä se rinkula vääntyi ovaalin muotoiseksi työpaikalla. Saapahan ny korjatun ja puhdistetun korun nimettömäänsä takaisin. Tuumas, ettei pidä sormusta enää työpaikallaan, ettei se taas muistuta jotakin muuta kuin ympyrää. <peukku>

Jospa kohta liihottais keittiöön tiskaamaan, sillä en oo ihan satavarma onko K:lla huomenna illanistujaiset meitin kavereitten kanssa vai ei. Toisaalta osaahan K ittekin tiskata. Miks mun tars siistiä kaikki tiptop-kuntoon, kun tiiän niitten sotkevan? Kiva tulla ens viikon alussa kotia, koska täällä tuskin on siivottu meikäläisen kotiintulon kunniaksi. Luulen, että saan heti tarttua joko tiskiharjaan tai imuriin, mut emmää valita, oon vaan parempi siivoamaan kuin K.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.