IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

vuosi 2016.Tiistai 12.01.2016 14:24

Aika se näemmä kuluu, vaikkei konetta avaakaan.

Aloitin eilen opiskelut ammattikoulussa. Jospa tällä kertaa lähtisin sieltä vasta valmistuneena, enkä joutuis jättämään opintoja jäähylle erinäisten syitten takia. Ryhmä, johon pääsin, vaikuttaa mukavalta; aikuisia ihmisiä kaikki ja jopa pari miespuolesta opiskelijaakin on läsnä. Arvostan sitä, et miehetkin haluavat hoitaa ihmisiä työkseen. Ens viikolla alkaa vasta kunnon toiminto, koska tää eka viikko on tutustumista kouluun ja sen toimintatapoihin. Odotan innolla, et saan opiskella lääkelaskuja ja laboraatioita, vaikka neulat inhottaa suurelta osin meikäläistä.

Viikonloppuna pidän synttärit - vihdoin ja viimein - lapsilleni. Oon suunnitellut, että Eljas saa jotakin rakennuspalikoita lahjaks. Eeli sai uuden fillarin jo syyskuussa synttärilahjaks, niin se puoli on kunnossa. Ehkä ostan sille jonkin pienen jutun lisäks, koska lahjoja on kiva saada ja avata. Kakunkin oon jo suunnitellut valmiiks. Tulee kunnon suklaakakku, nam!

Varasin itselleni tatuointiajan ens kuun alkuun, jeejee. Ollaan myös ystäväporukan kanssa varaamassa pidennettyä viikonloppumatkaa Puolaan. Tää vuosi tulee olemaan hyvä, sillä kaikkea hyvää on luvassa. Lapsetkin kasvaa, vaikka se tuntuu olevan välillä todella haasteellista, mutta kasvaa ne silti. Tänä vuonna pääsee nuorempikin kouluun, vaikka ajattelenkin jatkuvasti, että se on sellainen äitin vauva. Pitää lopettaa tällainen, tai nolaan Eljaksen 15-vuotiaana sen kavereitten edessä sanomalla sitä pikkuiseks tai äitin vauvaks. Eeli onkin jo sen verran iso, etten jaksa enää edes nostaa poikaa syliin ilman, että selkä paukkuu ja rutisee. Tai ainakin mää koen hankalaks nostaa lasta syliin, joka on alle 40cm lyhyempi kuin mää. Mutta ehkä hankin isommat hauikset, niin nostaminen onnistuu ilman kauheeta ähellystä.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.