IRC-Galleria

kamelimursu

kamelimursu

HYVÄ MARTTI

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 21:18

huahuahua. tännäähä on ylivieskasa se ruiskun konsertti, sielähä ne kaikki taetaa olla. yhyh. nojoo, mikäs siinä jos tykkää. onha se.. tuota noi.. okeoonhiljaaettenloukkaaketää. hiihaa.

uh, tällä viikolla meille tuli se uus bilsan opettaja, mikko! ihan paras, oikeesti. ihanihanihan paras.
namnam. se on nii hupane ja rento jajajaja. 833 sen tunneilla ei tarvi tehä mittää! "noni tehkääpä tuo nytte." sitte se vaa puhhuu ja muutenki! hupane, parass. kiva, miia piirteli siihen sen bilsan vihkoon, mikko kahto sitte miiaa vähä aikaa, läppäs käjen sen poskille ja huus siinä : "VOI HYVÄ LAPSI. MITÄ SÄÄ SIIHE OIKEE SOTKET? KOHTA SÄÄ KIRJOTAT VARMAA SIIHE ETTÄ ANTTI TUISKU.".
kaikki käänty vaistomaisesti kahtoo heti tuulikkia, ku ruiskun nimi mainittii. se kahto vähä aikaa ja : "mitää, mitä vikaa antti tuiskusa on!" hahaa, sitte se oli reetallekki sanonu että se piirtää antti tuiskuja ja brazeja sen vihkoo. hihii. mut joo, se on iha paras. millähä perusteella se numerotki sitte antaa.. nojees.

hmm, tänää 6 tuntia liikkunu. jalat vähä hellänä. varmaa reiesä hirviä mustelma, ku siihe osu täysiä sähälypallo, ja käsi kipiänä ku taru läppäs täysiä. murrr. ilikiää.

nojoo, alakas jo idolss. byhyy, mulla on tylsäää. oke, kutten morgen. tomorrow is friday, jiihaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.