IRC-Galleria

kamelimursu

kamelimursu

HYVÄ MARTTI

anteeksi milla, kopioin sulta!Sunnuntai 01.07.2007 00:45

milka on laiska paska, eikä jaksa kirjottaa, joten kopsaa tämän jutun millan (lim) blogista ja kertoo sen näin teille!

"eilen kylällä oli aikas mukavaa.! :>
Leikkikentällä ensin : "lähetäänkö tonne sillan alle? " -"joo , mennään." "mennäänkö?" "no mennään mennää" " no mennään.!"
Siellä sitte joku viksu roosa sai idean , että mehän mennään tonne koskeen. sinne sitte , kengät ja sukat vaan pois ja kääritään vähä lahkeita. kierretään ainaki 20 min. siinä ja tajutaan ettei me päästä sinne toiselle puolelle. sitte lähetään pois päin. ja milla sitte viksuna huuta : " KOHTA JOKU VARMAAN KAATUU TONNE KOSKEEN . KYLLÄ MUUTEN NAURASIN.! " pläisk. "VOI PERKELEEN PERKELE." Milka nauraa ihan hulluna. : "Anteeks , että mää nauran. Nouse kuitenki sieltä koskesta ylös."
Noo , milla HIEMAN märkänä jatkaa matkaa. Sitte ollaan rannassa. Roosa(?)Milka(?)Maija(?) keksii idean että mehän vielä jatketaan matkaa ja mennään tuolta sillan toiselta puolelta vasta pois. ja niinpä me jatketaan , kaikilla kengät kädessä ja mulla laukku jossa kaks puhelinta. -.- No siinä nyt kaikki meinaa vuorollaan kaatua. kuuluu vaan "PERKELE" "VOI HELEVETTI" "PERKELEEN PERKELE". (ne kalastajat ei varmaan saanu paljoa kalaa. :> ) no sitte päästää jo sillan tykä , mutta sitte tulee ongelma ku joki rupeaa syvenemään. siitä jotenki vielä päästään yli kenkiä ja laukkuja heittelemällä. sitte on viimmesenä millan vuoro ja KUKA LENTÄÄ NAAMALLEEN SINNE JOKEEN.? no sitte viimmestään on jo märkä. no siinä me sitte seistään sillan alla ku ei tiedetä että mihin vois mennä . milka rohkeana kokeilee vettä "Ei yllä , ei yllä , ei yllä. YLTÄÄ." krhm. ja vettä ei oo ku vyötärölle asti. no jostai kumman syystä ku ollaan siinä jonku aikaa mietitty päätetään kääntyä takasi. no siinä taas se syvä kohta jossa kastu parit kengät. jajaja. kaikkien mutkien jälkeen me päästiin rantaan.!! ETTÄ PARI TUNTIA SIELLÄ KOSKESSA.! :>
varmaan aika hienon näköstä ku kaikki ihan märkiä , housut paino ainaki kymmenen kiloa ja kaikki kävelee niinku ois paskat housuisa ja milla vielä linkutti. Grillille ja siellä sitte syötiin neljät isot ranskalaiset. No sitte me lähettiin kattoon että onko laavulla ketään. No ei siellä ollu muutaku sääskiä.
Kävellään virille sen ihimeen mehtän kautta ja siinä on se maja. Roosa:"Kuulittako te joku vihelsi." Kaikki on hiljaa. kohta uuestaan " joko te nyt kuulitte? " no milka ei usko vieläkään että siellä on joku. "No se on vaan lintu." No me muut lähettiin sitte kattoo ja siinä puhuttiin , että siellä on kuitenki vaan joku "J" ja "A" panemassa. sitte me siinä oltiin silleen että tapellaan muka mihin suuntaan mennään , siksi me mennään tästä uuestaan ohi. Sitte "S" ja "K" tulee sieltä majasta ja on kuullu tieten kaiken. "VOI vittu."
no sitte me vielä oltiin virillä ja niin.

OLI KYLLÄ HAUSKAA.! :> <3 milka rämpiny vaa ruohikossa. :)"

kiitos milla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.