IRC-Galleria

Kupallinen tiedoteMaanantai 15.05.2006 23:01

Uteliko mummo taas tyttöystävistäsi? Etkö uskalla kertoa vanhemmillesi, että olet homo? Onko heteroveljesi koko suvun lellikki kauniin kihlattunsa kanssa?

Älä vaivu epätoivoon! Apu löytyy:

_.-^ HALA vävypalvelu ^-._

Se hurmaa äitisi hymyllään ja menee kalaan isäsi kanssa. Se veisaa virsiä Edla-tädille ja antaa pikkusiskon voittaa sulkapallomatsin. Niin SINUSTA tulee tähti, jota kaikki kadehtivat!

Unohda yhden yön kestävät panokoneet ja epäkäytännöllisesti takertuvat poikaystävät, joita oli pakko säilyttää sängyn alla tai ulkovarastossa. HALA vävypalvelu toimii sängyssä, keittiön pinnoilla tai vaikkapa matkalla junan vessassa. Se löytää paikkansa joka kodista. HALA vävypalvelu on niin pehmeästi ja tyylikkäästi muotoiltu, ettet voi pitää sitä kaapissa!

Älä enää aikaile! Kun tilaat HALA vävypalvelun nyt, saat kaupan päälle luxusloman sukulaisten luona Petroskoissa, jonne HALA vävypalvelu vie sinut vihreällä Honda Civic -henkilöautolla. Tarjous ei toistu!

HALA vävypalvelu - luonnollinen valinta.

hala vävypalvelu on reilun pelin jäsen. jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen kolmenkymmenen päivän kuluessa veloituksetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.