IRC-Galleria

MuutettuLauantai 30.12.2006 02:40

Olin optimisti ja ajattelin, että viimeisten romppeitten siirto ja vanhan kämpän siivous on parin tunnin pikkujuttu, mutta hanke jatkuu jo yhdettätoista tuntia... Nyt vihdoin kaikki irtaimistoni on tässä talossa (osa kellarikomerossa ja jotain vielä autossa tuossa parkkipaikalla). Olihan sitä kertynytkin, yksi pakettiautollinen ja neljä civicillistä. =) Kauhulla ajattelen sitä päivää, kun tämä kaikki pitää kantaa kolmet raput alas... Voi olla tuskaa ainakin pesukoneen kanssa.

Sitten kun rupeaa miettimään, mitä näistä oikeasti tarvitsee, tulee aika hölmö olo. Suurin osa on sellaisia "hyvä olemassa, jos vaikka joskus olisi käyttöä"-härpäkkeitä. Vanhat muovipussitkin kiikutin kiltisti ylös. :) Vaatteista kyllä voisi aika paljon viedä keräykseen. Osaan liittyy muistoja, kuten mummin keinutuoliin... Siinä on huono istua eikä se sovi sisustukseni tyyliin (mihin tyyliin?), mutta en luovu.

Joo jahka viikon päästä palaan lomailemasta (itku kurkussa todennäköisesti), ei ainakaan tule puutetta tekemisestä. Huusholli järjestykseen niin kelpaa olla ja omistaa. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.