IRC-Galleria

karetka

karetka

Ota sun juoma ja mee lattialle!

Selaa blogimerkintöjä

Aivan ihana maanantain<33Maanantai 06.04.2009 23:01

HELLOO!!!

Saatana aamu alko nii mahtavasti... Nukuin pommiin kunnes Pasin puhelin soi klo 7.45.. Kiitin ku sillä oli herätys, mut sen joku frendi soitti eikä sillä ollu herätystä :D No herättään kämpästä missä oli lämpötila aamulla +15..... yöllä tais olla kylmempää ku nyt on pieni nuhan poikanen.... Lähdin duuniin tyytyväisenä (tai vähemmän) ja meinasin joka tauolla nukahtaa.

Takas duunista tultua huomattiin ettei meillä ole paljon ruokaa, joten huomenna on TAAS safkan osto reissu. NO ostetaan nyt paaljon enemmän kun viimeksi.

Nii sitten. Menin Pasin jälkeen suihkuun hikisen duuni päivän jälkeen ja oli et ah. ihanan lämmintä vettä valuu suihkusta kunnes!! MITÄ VITTUU ihan saatana kylmää vettä. Pasille huutelin jotain et laita kuuma vesi takas tänne :D Pasi tokas takaisin ettei tehny mitään... Veden lämmitin kaasu kone jotain poksahti ja liekki sammu..... No kylmällä vedellä huuhtelu ja kattoo et mitä vittua.

Meillä toimii lämmin vesi kaasulla. Eli se lämpiää samalla ku ihme laitteeseen sytyttää tule... No ei siin mitään alettiin tekee safkaa. hyvin saatiin perunat keitettyy ja paistettuu lihat pannulle ja poks.. Kaasu hella otti jotain oiretta. Sytytettiin uudestaa, mutta mitä vittua!!?? Täydellä teholla liekkiä on ku minimillä normaalisti... nyt on noi lihan palat ollu tos melkee tunnin tai jotain emt mutta näyttäs olevan kypsii :) kiitos ja hyvää ruokahalua :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.