IRC-Galleria

Shoppailua jälleen...Perjantai 04.09.2009 17:53

Eilen oli sokerirasitus, alkuarvo oli 5 (viimeks 4,6 ja sit sokeriliuoksen ja tunnin odotuksen jälkeen oli laskenu(!) 4,5:een). Saa nähdä mitä tuo sitten tarkottaa..siis että oli nyt korkeempi. Viikon päästä sais omalta lääkäriltä tulokset, mutta se on siellä vaan ma, ke ja pe ja satun just pe ja ma oleen töissä niin vasta ke 16 päivä varmaan voin hakee tulokset. Ja sit oliskin perjantaina (18. pvä) gynelle meno.

Ja sitten sokerirasituksen jälkeen kävin kotona syömässä ja sit lähin shoppailemaan. Vein eka vatkaimen takuuhuoltoon. Sainkin vähän ettiä paikkaa kun netin mukaan se oli ihan toisella puolella kaupunkia, tai itseasiassa viereisessä kaupungissa ja mä kun en noita pohjosen paikkoja paljoo tunne, niin sain vähän seikkailla... No löytyhän se vihdoin viimein ja sit kävin H&M:ssä josta löytyi vauvalle pari sukkaparia ekoille kuukausille ja mulle 5€:lla raskausuikkari! olin aatellu ostaa semmoset vähän sporttisemmat bikinit kun aattelin, et raskausuikkarit on varmaan tosi kalliita ja kun ei niit sit voi käyttää raskauden jälkeen kuitenkaan, niin kun löysin noi 5€:n uikkarit niin olin aika happy <hymy>. Sitten kävin Al Campossa (vähän kuin Suomen Cittari/Prisma) ja sieltä ostin ittelleni semmoset kylmä/lämmin rintasuojukset. Tai no ei ne suojukset ole, mutta siis semmoset jotka voi laittaa jos on rinnat kipeet tai ei meinaa maitoo tulla. Ja vauvalle löytyi 4 tuttia, hengareita, 2 shortsit (2€/pkt), 2 t-paitaa (2€/pkt), uimapöksyt (1€) ja 2 hattua (1€/hattu) ens kesäks vaippapusseja ja tarjouksesta Huggies-kosteuspyyhkeitä 72 pyyhkeen paketti 1,20. Olisin ostanu useemman paketin, mutta parasta ennen oli 01/2010.. Sitten C&A:han, josta ostin vauvalle 7 paria 15/17 kokosia sukkia (6€). Sitten menin Ikeaan, josta mukaan tarttui vauvalle Fabler Ruta peitto, 10 pientä pyyhettä koukulla ja 8 hengaria ja sitten ostin meille pari CD/DVD telinettä, kattilasetin, Maraboun Daim suklaata, Bilar-karkkeja ja 2pkt Ballerina keksejä ja söinhän mä siellä sitten lihapullia ja kanaa, jotta jaksan. Sit menin Kiabiin (vaatekauppa), jossa oli parilla käytävällä 5 vaatetta yhden hinnalla ja sielt ostin vauvalle kaks hihatonta hupparia (60cm+67cm), t-paidan 67cm, pitkähihasen paidan 71cm ja ittelleni masutuubin ja nuo kaikki tuli maksamaan yhteensä 7,99€. Ja sitten ostin vielä vauvalla 5 paria 15-16 kokosia sukkia 3,99€. Tuolta menin sitten Decathloniin, urheilukauppa, josta ostin kahet uimalasit kun ei tuolla uima-altaassa voi ilman niitä uida kun ihmiset pärskii niin paljon. Sitten menin semmoseen kauppaan kuin Almacenes Herreros (vaate+kodin tekstiilikauppa) ja sieltä ostin vauvalle kengät kokoa 17 3,35€ ja pienen pienet vastasyntyneet sukat 0,55€ ja pehustetun suojalakanan (9,35€). Ja sitten tuolta vielä Carrefouriin (toinen Cittarin/Prisman tyylinen kauppa), josta ostin tomaatteja, valmissalaatteja Davelle töihin (säilyke) ja muuta semmoista pientä ruokaa ja juomaa lähinnä. Ja kotona olin joskus 22.20... Nyt on jalat ja selkä tosi kipeet, tais olla viimeinen noin pitkä shoppailureissu tän raskauden aikana. Kuvia laitan myöhemmin kun jaksan..

Tänään pitäis raivata vauvan huoneesta vaatteet yms jonnekkin muualle, jotta Dave saa tänä iltana maalata vaatekaapin seinät sisältä. Ilmeisesti meinaa sitten huomenna laittaa väliseinän ja hyllyt paikoilleen. Tai ainakin viikonlopun aikana. Noi vaatteet siis sen takia pitäis siirtää, jotten niihin tartu sitä tuoreen maalin hajua.. Jos veis vaikka saunaan ne...jos meijän makkariin vien, niin kissan menee kassien päälle istumaan ja kaappeihin ei taida mahtua..

Ja melkein unohtu, kun tulee vasta maanantaina, että ostin tähän olkkariin myös puisen ruokapöydän ja neljä tuolia Al Camposta. Meinasin sen takakontissa kotiin kuljettaa, mutta sitten yyjä ystävällisesti kysyi, et haluunko sen kotiinkuljetettuna kun tarjosvat kotiinkuljetusta ilmasena, eli ei sit tarvinnutkaan sitä kärräillä autoon tai saatikka nostaa sitä sinne, aika painavalta kun paketti näytti. Ja säästyy Daveltäkin sen rappusissa ylös raahaaminen. Maanantaiaamusta lupasivat sen tuoda :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.