IRC-Galleria

Kaiken näköstä...Tiistai 08.09.2009 00:07

Eilen käytiin ostamassa Gracon 6 nopeuksinen musiikki keinu tästä lähistöltä. 20€ maksoi. Dave on ollu perjantaista asti kuumeessa ja on pyörryttänyt, heikottanut ja muuta semmoista. Tänään meni töihin, mutta pomo lähetti sen kotiin parin tunnin kuluttua kun ei siellä töissä olosta tullu mitään. Käytiin sit lääkärissä ja tuli tuomio, et voi olla possuflunssaa tai sit ihan tavallista flunssaa. Mutta kun tavallisille normaalisti terveille ihmisille ei tehdä testejä, niin sai sitten kotiarestin perjantaihin asti ja sitten paria lääkettä ja maskin jota pitäs pitää ja mulle antoivat sit viel toisen ja saatiin "lähestymiskielto" kun raskaana oleville voi possuflunssa olla vaarallista, tai sitten ei. Mutta jos mulle olis tää sama tulossa, niin kai olisin jo sen saanu eli ei me noita maskeja taideta hirveemmin käyttää. Ainoo, et nyt sit istutaan yks sohvan toisella puolella ja toinen toisella. Onneks on iso sohva :) Ja käsiä pitää muistaa pestä säännöllisesti, varsinkin ennen ruokailua.

Kuukauden lopussa ebaystä ostamani Aventin käsikäyttöinen rintapumppu tuli tänään. Ja eilen illalla huusin sieltä taas lisää tavaraa, en ees oikeen muista mitä nyt..kestovaippoja, pestäviä rintasuojia, tutteja, pulloja ja muuta semmosta pientä.

Ainiin ja torstaina pohjosesta ostamani ruokapöytä ja tuolit tuli tänään. Kasasin pöydän ja puolikkaan tuolin, Dave kasas sit sen tuolin loppuun ja toisen tuolin. Nyt taidan mennä kasaa 2 viimestá tuolia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.