IRC-Galleria

TukivyöTorstai 10.09.2009 02:20

Tänään tuli Ebaystä tilaamani tukivyö, tai siis toinen sellainen. Ensimmäinen ei ollut ihan sellainen kuin olin kuvitellut, oli väärä kuva ilmoituksessa. Mutta tää mikä tuli tänään on hyvä. Semmonen suht kapea vyö, jossa liitteenä mahan päälle menevä kangas. Oikein mukavan tuntunen päällä, semmosen olemattoman tuntunen <hymy>

Tänään kun kävin uimassa niin huomasin ilmotuksen, että sulkevat uima-altaan 1.10 alkaen 4-6 viikoksi parannustöiden takia. Ja täällä nuo ajat ei juuri koskaan pidä paikkaansa eli saa nähdä pääsenkö tän kuun jälkeen ollenkaan sit uimaan ennen synnytystä. Ja vasta kun otin tuon 30 kerran kortin! No pitää nyt syyskuussa käydä siellä ahkerasti ja sitten synnytyksen jälkeen jossain vaiheessa alottaa uudestaan..jos vaan pystyn jättämään vauvan yksin miehen kanssa. No kai sitä alkaa kaipaamaankin vähän omaa aikaa kun on ollut pari kuukautta kaksin vauvan kanssa kotona melkeen koko ajan...

Davellä oli jo päivällä paljon parempi olo. Eilen kun olin töissä, niin se oli laittanu vauvan vaatekaapin korihyllyt ja väliseinän paikalleen vaikka olikin heikottanut. Kuulemma oli vaan liian tylsää. Ja sitten kun tänään oli parempi olo päivällä, niin teki terassilla kaiken näköstä pikkuhuoltoo ja nyt illal sit taas alko tärisemään ja kuume nousi 39,5ºC ainakin. No lääkkeellä se saatiin taas sit alas. Saa nyt nähdä miten yö menee..sitten ei olekkaan kuin huominen ja perjantaina klo 15 pitäs mennä lääkärille uudestaan. Mäkin yritin saada perjantaiks aikaa, jotta olisin pyytänyt sokerirasituksen tulokset, mutta koko päivä oli täyteen buukattu! Yleensä sieltä saa jopa edellisenä päivänä ihan vapaasti valita ajan, eli taitaa olla flunssakausi meneillään tai jotain. No otin sitten ajan keskiviikoksi, mutta pyydän lääkäriä kuitenkin silloin perjantaina katsomaan olisiko mahdollista katsoa niitä mun tuloksia. Eivät kyl olleet labras varmoja, et meneekö 7 vai 10 päivää tuloksissa eli voi jopa olla, ettei niitä ole sitten vielä.

Mulla itellä on ollu kurkku kipeä tai sellai kuiva nyt maanantai-illasta asti, et saa nähä tuleeko mullekkin jonkunlaista flunssan poikasta. Toivotaan nyt ettei, varsinkin jos tuo Daven tauti sikaflunssaa olisi. Vaikka tuskinpa sekään sen vakavampi olis kuin tavallinenkaan flunssa, mutta ihan oikeeta influenssaa mulla ei oo koskaan ollu, aina vaan nuhaflunssia ilman kuumetta. Lämpötila on kyllä ollu vähän koholla tänään, 37,3ºC, mutta ei oo kuumeeks asti noussut. Tästä onkin semmoset 8-9 vuotta aikaa kun mulla on viimeks kuumetta ollu, sillonkin oli 41º enkä edes tajunnu, et oli kuumetta, oli vaan semmonen "tyhjäpää" olo ja aattelin, et otanpa lämpötilan ja kun mittari piippas ja katoin, et paljon kuumetta oli, niin kaatusin sänkyyn ja siitä en sit vähään aikaan noussutkaan. Eli en tajunnu, et on huono olo ennenkuin näin korkeen lukeman mittarissa...psykoloogista kuumetta ;) Huomenna olis taas työpäivä kun vaihdoin työkaverin kanssa, jotta pääsen sit perjantaina Daven kanssa lääkäriin kun eihän se siellä yksin ymmärtäis mitään.

Meillä ois ultra 18. pvä eli todellakin toivon, etten tästä nyt sairastus kun jos mustakin tulis sit sikaflunssaepäilty, niin eihän ne ottas sit mua ultraankaan. Vaikka eihän se karanteeni kyllä kai ole kuin viikon, mutta silti. Ja mulle tehtäis kuitenkin sit verikokeet enkä usko, et tää possuflunssaa on, eli enköhän mä sinne pääsis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.