IRC-Galleria

Verikokeiden tulokset...Perjantai 11.09.2009 22:42

Käytiin tänään Daven kanssa taas lääkärissä ja aattelin sit samalla pyytää verikokeitten tulokset, ettei tarvii keskiviikkoon asti niitä ootella ja sen takia varta vasten sinne mennä. Muuten oli kaikki ok, paitsi, että hemoglobiini oli hieman alhainen (110) ja veren Rh:ta en sitten vieläkään saanut tietää kun olivat ottaneet näytten väärään putkiloon! (mulla oli ennen raskautta testattu veriryhmäks B- ja raskauden alussa otetussa verikokeessa saivatkin sit tulokseks B+). Sokereista ei tarvitse murehtia kun alkuarvo rasituksessa oli 4,12 (hieman alarajan alla) ja tunnin päästä 5,06. Kolmatta arvoa täällä ei oteta kun itseasiassa tuo ei ole rasituksen nimellä vaan O'Sullivanin testi ja sit jos tos ois jotain vialla, niin tehtäs se kunnon rasitus. Niin ja vaikka tuo hemoglobiini oli alhaalla, niin silti rauta-arvo oli hyvä, mutta täytyy silti muistaa rautatabletteja syödä päivittäin (aina unohan et tulee n. joka 2. pvä otettua).

Dave sai toisen viikon saikkua. Lääkäri oli sitä mieltä, että sillä on todennäköisesti sikainfluenssa ja sanoi, että jos tulee enemmän yskää tai hengitysvaikeuksia, niin sitten pitää mennä suoraan sairaalaan testeihin kattoo jos on keuhkokuume. Ja mulle jos tulee yskää (nyt tavallisen nuhaflunssan oireet: kurkku kipee, pientä nuhaa ja aivastuttaa) tai noita muita Daven oireita niin sit kans sairaalaan vaan. Ja sit sanoi edelleenkin, et pitää olla tosi varovainen eli käsiä pestävä paljon ja sit mielellään noit maskeja pidettävä eikä siis kosketusta ollenkaan. Ens perjantaina mennään sit uudestaan. Lääkäri sanoi, et tiistaihin mennessä kyl varmasti on jo parempi olo, mut hän ei Daveä ennen perjantaita nää (ellei tule komplikaatioita), jotta saa sit kunnolla levätä taudin pois. Perjantaiaamunahan meillä olis ultra, et toivotaan, et siihen mennessä paranis niin pääsis ultraan mukaan kun rakenneultraankaan ei päässyt sisälle huoneeseen...

Ainiin ja ostin apteekista närästyslääkettä tulevaisuuden varalle. Toivottavasti ei tarvitse käyttää, mutta onpahan kaapissa jos tulee närästystä yhtäkkiä niin ei tarvii sit lähtee vaik keskel yötä ajaan apteekkiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.