IRC-Galleria

Ebaystä lisää vauvatavaraa :)Tiistai 15.09.2009 17:28

Eilen posteljooni toi neljä Ebay-pakettia kun olin töissä, yhdessä oli vauvakirja (5,90€), yhdessä Aventin pestäviä rintasuojia, nännisuojat imetykseen ja sitten mitä lie kuorisuojia myös (10,85€ kaikki uusia), yhdestä löytyi 2 Aventin tuttia ja nännirasva (6,35€) ja sitten viimeisessä oli uusi kestovaippasetti (9€, 200 kertakäyttöistä suojaliinaa, ulkokuori, sisävaippa ja imutehostin).

Tänään tuli yks posteljooni 10 aikaan ison paketin kanssa ja sieltä tuli Aventin IQ sterilöintikone (23,95€, käytetty, mutta hyvässä kunnossa) ja sitten tuli toinen posteljooni (oma kuulemma ollut leikkauksessa niin nyt sit on kaks jostain syystä) puolen päivän aikoihin ja toi 3 pakettia lisää. Yhdestä löytyi 37 1.5g pusseja Lansinoh-rasvaa (6,45€). Toisesta 4 pientä kestovaippakuorta (vähän käytettyjä, hyväkuntoisia 10,45€) ja kolmas ei ollutkaan Ebäystä vaan Daven serkulta ja hänen CP-vammaiselta tyttäreltä: kirje ja kaksi ihanaa neulottua villatakkia.

Kuvia laitan hieman myöhemmin.

Vauvan potkuja ollaan Daven kanssa kateltu mahan päältä kun kosketuskiellon takia Dave ei voi niitä tuntea.. Saa nähdä kuin kauan tätä jatkuu, ei sillä ole vielä tänäänkään parempi olo, vaikka lääkäri vähän lupaili, että olo paranis tiistaihin mennessä.. No perjantaina katsotaan tuleeko lisää vielä saikkua vaiko jo on paremmassa kunnossa.. Perjantai-aamuna kyllä haluisin sen ultraan mukaan, mutta eihän se voi mahdollisen possuflunssan kanssa tulla kaikkien niiden raskaana olevien naisten keskelle yskimään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.