IRC-Galleria

Kätilölle näytin synnytysvalmennuksen jälkeen viimeisten kokeiden tulokset ja se päätti sitten siinä samalla kattoa kaikki kun oli hieman proteiiniä pissassa, jonkun verran ollu turvotusta vaikka juon paljon vettä ja verenpaineet ollu myös siellä normaalin ylärajoilla. Paino oli viime kerrasta laskenut 500g. Verenpaine oli 150/80. Sf 29,5cm (puoli cm pienempi kuin vko sitten), vauvan sykkeet hyvät ja pää kiinnittynyt :D

Halusi laittaa mulle tän ja seuraavan kerran väliin vielä yhden tarkastuksen, mutta ei voinut kun ens viikolla maanantai ja tiistai on pyhäpäiviä ja sitten hän lähtee Madridiin muutamaks päiväks, joten seuraava tapaaminen on suunnitellusti 15.12. Sitä ennen, nyt torstaina, pitää mennä pohjosen sairaalaan käyrille ja niitä tehdään sitten ilmeisesti kerran viikossa kunnes vauva syntyy. Ja siellä kai sitten tehdään samalla synnytystapa-arvio.

Niin ja sanoi, että pitää nyt verenpaineita seurailla kunnolla ja seuraavalla kerralla sitten päättää pitääkö hänen lähettää mut käynnistykseen...hui!

Ainiin ja sitten kävin myös omalla lääkärillä hakemassa sairaslomalappua ja kysyin possurokotteesta. Se oli siellä, mutta oli vähän sitä mieltä, ettei mun kannattas sitä laittaa kun viikkoja niin vähän jäljellä eikä mulla ole mitään sairauksia. Eli päätin nyt sitten olla sitä ottamatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.