IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 22:52

aaaa, oon jäässää :S

tiiän, et haluutte kuulla mun hiihtolomasta, joten tässä tulee :

Maanantai:
Lopella Hannan synttäreillä ja sit jäin yöksi <3 Katottiin Silent Hill ja Hide and Seek, oli ihan jees <3 Hannalla ja Sannalla oli oikee nörtti kerho :P molemmat koneel koko aja :D Käytiin me muuten luistelees jäälläki! Sit mä moikkasin vähä kaikille :"D

K: noku on pikku teemu ja iso metri!
s ja h: MITÄÄ?!
k: ei vittu! :"DD piti sanoo iso teemu! en tajuu mistä toi metri tuli :"DD
s ja h: :"DDDDDD

Tiistai:
Heräsin Hannan huoneesta ja menin suihkuun. Mummolle lähettiin kahen yhen aikaa? sitä ennen tappellin teemun kaa leffoista. Käytiin Tarjan synttäreilläkin :) ja sit olin niillä mesessä ja oli ihan oudot keskustelut :"DDD Katottiin illalla/päivällä Linnunradankäsikirja liftareille.

Keskiviikko:
Mummolassa jee! Siivosin lelukaapin. Ja mummo teki ihan mielettömän kasan lettuja! Niit ei jääny yhtää ja ne oli tosi hyviä! Päivällä Elina ja Elisaki tuli mummolaa :) sit laskettiin pulkkamäkee ja wilma veti meitä potkukelkassa ja mua pulkassa. Elisa halus leikkii mun kaa barbeilla mut mä en yhtääään jaaksaanuu..

Torstai:
Jep, mummolla edelleen. Mentiin Hannan kanssa laskemaan mäkee ja sit potkukelkoilla järvelle. Siellä kierrettiin yks saari ympäri ja otettiin aurinkoa :) Illalla äiti ja isä tuli hakeen mut kotiin.

Perjantai:
Lomankohokohta! RIKSUUN! TANJAN <3 VELI-MATIN <3 JA MIIKAN <3 KAA! Mulla, Tanjalla ja Miikalla oli ainaki ihan superhauskaa, mut vaikka Veli-Matti väittää et sil oli tylsää, ni en usko sitä :) :P ei voinu olla ku se mun kaa jutteli wowista! Ihan mielettömän hauskat jutut ja ihanat muistot! <3 Uudestaan! (ja Veli-Matti tulee kans! <3) Meiän piti mennä Tanjalle yöks mut ei menty koska saatiin eri vastauksia että saako intercitystä ostettuu lippuja. No mentiin sitte meille yöks.

Lauantai:
Ellulle yöks! Oli villiä menoa :"DD ja sit tapahtu myös jtn mikä oksettaa oksettaa ja oksettaa! Siitä ei sen enempää etten oikeesti oksenna! :x

Sunnuntai:
Kotona, mutta ei turvassa. Verhot kii heti ku pääsin kotii! YÖÖÖK!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.