IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

aklsfjkagMaanantai 15.02.2010 07:39

Oli kiva päivä kur, olin vaan aika väsynyt kun en oo paljon neljää tuntia kauempaa nukkunut minään yönä viime viikolla ja olin sit Apassionatan jälkeen ollut jo 18h hereillä.
Yllättäen Rajamäelle ei tullut busseja, istuin siis ylimääräiset kaksi tuntia Kampissa helvetillisessä viluoksetuksessa, siellä veti ja mä olin niin saamarin väsynyt että alta pois.
Ostin Antillasta kolme dvd:tä: Milk, Slumdog Millionaire ja Yksi lensi yli käenpesän. Toi viimeksimainittu oli sellanen OMG SNATCH-reaktio, keskimmäinen sellanen :D ja kolmas sellanen ".... HMMMMM.... *heräteostos, katuminen kassalla, hyvä fiilis jälkeenpäin"-ostos.

Mä dissasin Slummia ihan helvetisti silloin kun se tuli, mutta toi olikin hyvä leffa. :<
Vähän ylimakea ja yhyy mutta siinä oli aika söpöjä jätkiä ja söpöjä lapsia ja se neitikin oli aika nätti.

However, oon aika saleen kuumeessa kiitos sen viimassa istumisen. Tuli myös todistetuksi, että goottipunk-ernuus nuorentaa mua, hämmensin junassa lipunmyyjää kun en pyytänyt allennuksia. Se jäätyi siihen odottamaan ja oli sit silleen "..... onko... sullaaaa... alennuksia?"
Nukahdin bussiin puolentoista tunnin matkalla ympäri Suomea Rajamäelle n. 10-15 kertaa, vaikka takana oli "vasta" 20, 21h valvomista. Oli vähällä etten kuollut hankeen kun tossa on toi 8min kävelyä kotiin, mun jalat ei liikkuneet, mun lihaksiin sattu eikä ne taipuneet kun mulla ei ollut energiaa pitää yllä ruumiinlämpöä. Huoh. Tosiaan oli vielä nälkäkin ja silleen niin öö moi. Ruoan jälkeen oli parempi olo, suoraan sänkyyn ja... nukuin ruhtinaalliset 6h.
Vihaan epätyypillistä masennusta, mulla ei ole insomniaa ollutkaan kahteen vuoteen.


Tän koneen Firefox on kaatunut neljä kertaa, mua vähän kammottaa. Kerran kaato koko paskan. :< Mut ton leffan jälkeen yllättäen näyttää toimivan oikein hyvin... HMM.
Hitto mun kuulokkeet on pr0 btw, ei se 80€ ollut niin paha veto näistä. :D Bassoäänet (räjähdykset, basso, matala puhe, kaviot etc.) on sellainen ulottuvuus mitä mä en ole kotiteatterissa - kannettavasta puhumattakaan - koskaan kokenut. Elokuvatasoa <3

Katon Milkin kunhan saan itselleni napattua ystävänpäivämunat Dragon Cavella.
Sen jätkän tarina jotenkin liikuttaa mua turhan paljon, vaikkei se ole niin... erityinen, kuitenkaan. Arvostan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.