IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

huohMaanantai 08.03.2010 12:19

Makaan täällä Espoossa Oonan sängyssä koira kyljessä kiinni (ton otuksen henki HAISEE) ja mun pää on helvetin kipeä, kurkku turvonnut ja hengitystiet tukossa. Kuulostan kuolevalta jos hengitän suun kautta, kokeilin äsken. HIIH HIIH HIIH. Kuume on mitätön, mutten uskalla tehdä mitään, ettei ala yskittää.
Mikä parasta, mulla olis tänään Rockopisto, johon HALUAN mennä. ._.
Lalala, ilman tota koiraa menisin oikeasti koneelle, oletan että kännykän netti maksaa helvetisti enemmän kuin naiseni mokkulayhteys. Huoh. Mun on pakko vääntäytyä ulos täältä vielä tänään, miel. siten että ehdin Opistoon, koska mun rotilla on just ja just yhden yön ruokavarasto. En suunnitellut jääväni tänne kuin yöksi. Asd. Typerät tulehdukset iskee just sillon kun niitä ei tarvitse.

Mitähän vielä. Ostin Kinopalatsin kolikkoautomaatista toisen Hello Kitty-kännykkäkorun. Se on kokonainen pieni, viimeistelty Kitty, jolla on kuminen, irrotettava virtahepokigurumi. Haluan vaan kysyä, että miksi peukalonkokoiseen kahden euron kännykkäkoruun on nähty noin paljon vaivaa? Toinen juttu minkä tietäisin mielelläni on, miksei Nokia valmista puhelimiin oikeita korureikiä, toisin kuin kaikki muut puhelinvalmistajat. Elin...valmistajat... Rivitys tässä selaimessa on oikein toimiva <3
Molemmat mun kittyblingit on kiinni taustalevyn ja AKUN alla, koska niitä ei muuten saa kiinni. Fail?
Lisäisin tälle yhteisöluokkaan yhteisön Bling bling vitun köyhät, mutta puhelin ei osaa ladata valikkoa yhtään sen paremmin kuin Tulikettukaan, joten teidän tulee nyt vain leikkiä, että tää on luokitettu sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.