IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

-___________-Perjantai 02.11.2007 00:12

Tässä vitun kämpässä ei voi ilmeisesti käydä sivistynyttä keskustelua, äitini paljastui juuri feministiksi.

Sanoin, että mun mielestä on helvetin väärin, että ihmisiä tapetaan rahan takia (= sairaanhoitajien häipyminen teho-osastoilta etc.), ja äitini alkoi saman tien huutamaan, että älä sinä syyllistä niitä kun tässä puhutaan nyt kaikkien naisten palkoista.

Jaha. Mun arvomaailmassa raha tulee ihmishenkien jälkeen, oli siinä kyse naisten asemasta tai ei, mutta en saanut enää suunvuoroa kun toi feministi tuolla karjui naama punaisena ihan kuin olisin tullut sanomaan sille "oot muuten helvetinmoinen lutka".

Mua ei yhtään haittaisi, jos kaikki Suomen terveyskeskukset tyhjenisivät, kunhan siellä olisi joku niillä tehoilla pitämässä huolta edes niistä, jotka nyt ovat hoidossa, sairaanhoitajat ovat itse tähänkin asti säilyneet hengissä ja pystyneet jopa kustantamaan luksustuotteita kuten televisioita ja dvd-laitteita palkallansa. Ne ihmiset siellä, jotka ovat kiinni koneissa ja tarvitsevat jatkuvaa hoitoa ja tarkkailua, tuskin ovat kovin anteeksiantavaisia, jos kuolevat sen takia, ettei hoitajilla ole varaa asua niin leveästi kuin nämä ansaitsivat.

En ole missään tapauksessa sitä vastaan, että ne kapinoivat. Se on ihan oikein. Ei kukaan jaksa sellaista työtä paskalla palkalla kovin kauaa.

Mutta se, mitä ihmiset ovat valmiita uhraamaan rahan vuoksi on KÄSITTÄMÄTÖNTÄ.

Olisitte nähneet äitini naaman. Katsoi mua ilmeellä Ò_______________Ó ja alkoi ihan oikeasti huutamaan niin, että mun korviini sattui. Että hyvää yötä vaan sitten sillekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.