IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 01:14

Seppänen: Pirisen bordelliin on palkallistettu moni meidän kavereita tästä baarista. Nyt jonossa seisoo B-rapun poikia valmiina pitämään niillä hauskaa. Tämä on estettävä!
Mies kapakasta: Poltetaan se bordelli!
Seppänen: Ei! Siitä joutuu vankilaan, jossa tunnetusti on tylsää. Meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä meidän kavereille se, mitä ne tekisi samassa tilanteessa meille.
Mies kapakasta: Ai panemaan, vai?
Seppänen: Ei. Ei panemaan, vaan rakastelemaan.

Kaikki tuijottavat kauhuissaan Seppästä.

Seppänen: Meidän pitää mennä sinne ja rakastella niitä kunnioittavasti ja kauniisti, kunnes homot väsyy jonottamaan eikä kerkee jonottamaan. Ja toistaa samaa huomenna, ylihuomenna ja ylihuomisen huomisena, kunnes ne kyllästyy ja kaverit saa olla rauhassa. No joo mää tiedän, että tää saattaa kuulostaa raflaavalta, mutta ajatelkaa tätä, ei niinkään hinttailuna kavereiden kanssa, vaan talvisotana, jossa ryssät on vaihtunut homoiksi ja ammuskelu on vähän erilaista. Joten ei kun menoks. Mä tahdon, että jokainen jannu rakastelee kaveriaan niin hellästi ja tasa-arvoisesti kuin vain osaa.
Mies kapakasta: Kai nyt vähän hauskaa saa pitää?
Seppänen: No vähä hauskaa, joo.

Seppänen ja koko kapakka menevät Pirisen bordelliin. Kärsämäki ja Seppänen istuvat vastakkain saman huoneen sängyllä.

Seppänen: Kärsämäki...
Kärsämäki: Seppänen...
Seppänen: Me ollaan ryypätty samassa pöydässä 20 vuotta, me ollaan kumpikin nähty toisemme sammuneena omaan oksennukseensa, kumpikin on piesty toisen seuratessa vierestä, kumpikin on yrittäny toisen vaimoa ja kumpikin on yrittäny kännispäissä ampua toisensa. Me ollan tasavertasia.
Kärsämäki: Niin ollaan.
Seppänen: Mä en kestä katsoa, kun kaveri myy itseään jollekkin irstaalle sedälle, joka ei välitä siitä. Siksi mää aion nyt rakastella sua. Niinkuin vaan kaveri voi kaveria rakastella. Kärsämäki, sulla on saakelin kauniit silmät.
Kärsämäki: Horsma on mun lempikukka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.